Angry Jobs - avagy kicsi a droid de erős :-)

2011.08.11. 06:00 Yarner

Nevezzetek éretlennek, de a tegnapi hír után nem lehetett kihagyni ezt a játékbemutatót...

Az Angry Jobs két dologban emelkedik ki a a tipikus apple-gyűlölő játékok és appok közül:

egyfelől egészen pofás 3d grafikával rendelkezik, másrészt pedig egészen finom, az amerikai napilapok politikai karikatúráira emlékeztető humorral mutatja be a dolgok állását.

A játék maga igen egyszerű: egy ismeretlen fekete garbós, farmeres figura (nevezzük az egyszerűség kedvéért Steve-nek) egy emelvényen állva nindzsacsillagokkal igyekszik lelövöldözni az égből megállíthatatlanul potyogó ejtőernyős androidok seregét. A feladat persze közel sem egyszerű, amint az az alábbi videóból is kiderül.

És a végére egy érdekesség: a játékot fejlesztő Studiohitori (japánul "hitori" annyit tesz, egyedül, magányos) elsősorban kisebb iPhone/iPad appokat fejleszt, így nem nevezhető kifejezetten elfogultnak, és az egyenlő esélyek jegyében az Angry Jobsot be is küldte az AppStore-ba jóváhagyásra.

Egyszerűen nem értem miért, de elutasították. A hírt az alkotó twitteren tette közzé: a szöveg magyarul kb így hangzik: "Gyorshír: Az Angry Jobs iPhone kiadását visszautasították. A harc most kezdődik. Hajrá!"

Az Angry Jobs ingyenes játék. Market Link itt, Androlib link itt



Címkék: apple játék steve jobs

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr293144117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2011.08.11. 10:07:51

Ez a Gameboy zene alatta büntet...

Google+
süti beállítások módosítása