Újabb infó a MI-One-ról (Miui telefon)

2011.08.18. 14:17 pacska

A héten már írtunk a Miui és a Xiaomi közös készülékéről a MI-ONE-ról. A várakozásoknak megfelelően folyamatosan újabb infókat kapunk:

a készülék egy meglepően jó kis újdonsággal fog érkezni. A fejlesztők úgynevezett dual recovery-t telepítenek a telefonra, amivel lehetőségünk van 2 Romot felpakolni a készülékre.

Ez például akkor jöhet jól, ha egy Rom flashelés után valamiért nem indulna a rendszer, ekkor a recoveryből csak ki kell választanunk a másik telepített Romot és már indul is a készülék.

Ötletes nem?

[via miuiandroid]


Címkék: hírek android miui mi one

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr933162782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

denyboy 2011.08.18. 19:58:41

Ez nagyon jó azoknak akik flashelgetnek. Vagyis számomra ez jó hír:D

ElPadre 2011.08.19. 14:32:29

persze ha a bootloader kínai lesz, és a recovery opciók is csak kínaiul lesznek, akkor azért el kell gondolkozni a hasznosságán ;)

(pl. egyik recovery rom neve valójában: a kínai forradalmi kommunista párt számára minden adatot megosztok, amivel a telefonom kapcsolatba kerül, plusz vállalom xiao-feng elvtárs elhelyezését a lakásomban, a költségeket én viselem -- meglepően sok mindent tud pár kínai írásjel közölni, ehheh.)

Google+
süti beállítások módosítása