LG Optimus Sol - Kijelzőben erősít az LG

2011.08.26. 12:22 Yarner

Augusztus második felében jelentette be az LG legújabb készülékét, az LG Sol névre keresztelt (korábban Victor kódvnéven futott), középkategóriába célzott Gingerbread-alapú telefont. A Sol különlegessége a benne debütáló 3.8 inches WVGA Ultra AMOLED kijelző, amely az LG képviselője szerint a klasszikus AMOLED technológián számos ponton javított, és  erős napfényben is kiválóan olvasható képet nyújt.

A Solt 1GHz-es processzor hajtja, és az UI optimalizálásának köszönhetően jelentősen megnövekedett készenléti idővel is büszkélkedhet. Szeptember közepén, először Európában kerül majd a piacra, és az LG nagyon versenyképes áron szeretné ringbe bocsátani - a cég elnöke úgy fogalmazott, "ez lesz a legmegfizethetőbb 1 GHz-es, AMOLED kijelzővel felszerelt telefon a piacon". Mivel ez egy nem túl széles mezőny, ennek alapján elég konkrét elvárásaink lehetnek a készülék árát illetően - az biztos, hogy olcsóbbnak kell lennie a Galaxy S-nél, ha az LG állni akarja a szavát.

Az új típusú AMOLED kijelzőt személy szerint nagyon kíváncsian várom: mint Galaxy S tulaj, nagyon megkedveltem a technológiát, és szívesen látnám sok más készülékben is - és ha az LG-nek van egy kis esze, valahogy megkerüli a PenTile matrix technológiát is, ami miatt annak idején a Galaxy S-t annyi kritika érte.


Címkék: hírek lg optimus készülékek

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr943181752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.08.31. 10:25:45

azért ha választani kéne én valahogy akkor is maradnék a Galaxy S-nél :)
Samsung 4EVER! :D

Google+
süti beállítások módosítása