A Toshiba új tabletjével szinte már kenyeret lehet vágni

2011.09.02. 10:16 Yarner

Egy újabb fantasztikus Honeycombos tabletet mutattak be a berlini IFA-n: a Toshiba AT200 (polgári nevén Excite - a név találó, engem izgalomba hozott) nyilvánvalóan a Galaxy Tab 10.1 babérjaira törekszik, ugyanis 10,1"-es tablet létére 7,7mm-es vastagsággal és 558 grammos súllyal büszkélkedhet.

A tablet szívében egy 1,2 GHz-es kétmagos OMAP 4430-as processzor dolgozik, emelett pedig még az 1GB RAMot, a 64 GB-ig terjedő tárolókapacitást és micro HDMI-kimenetet érdemes kiemelni, valamint a beépített sztereó hangszórók Adaptive Sound Device Enhancer és a Sound Masking Equalizer technológiák által felturbózott, az ígéretek szerint különlegesen jó hangzását.

 

Az Excite 2011 utolsó negyedévében fog megjelenni az európai piacon, az árazásról egyelőre nincsen információ.


· 1 trackback Címkék: hírek toshiba tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr673197253

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Apple feketesége 2011.09.02. 13:55:05

Az Apple tette a saját termékeit, az iPhont, de főként az iPadot hasonlatossá másokéhoz és aztán beperli őket a hasonlóságra hivatkozva.  Mert ugyebár ha kitart a fehér dizájnszínénél, akkor azért a fehér és a fekete inkább ellenkező, mint hasonl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása