Október-novemberben érkezhet az Ice Cream Sandwich

2011.09.08. 11:08 pacska

Eric Schmidt a Dreamforce konferencián elejtette, hogy a legújabb Android verzió, az Ice Cream Sandwich október-november környékén jelenik meg. Az új oprendszerről sokat nem tudni még, de annyit elejtettek, hogy az egyik legfőbb cél összehozni a tabletes (Honeycomb) androidot a telefonokon futó Gingerbread-del. 

A májusi bejelentés óta most hallani először az Ice Cream Sandwich-ről, ám sajnos továbbra is csak a sötétben tapogatózunk. Kíváncsian várjuk mi fog kisülni belőle.

Videó a konferenciáról:


Címkék: google hírek ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr773211064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.09.08. 12:04:49

Ez valószínűleg egy gombnélküli telefont jelent majd :-)... Izgalmas.
Mostanra már szinte 100%, hogy a Samsung szállítja a Nexus Prime-ot is, reméljük, nem fogják elmeszelni az Európai forgalmazását :-)

Nagyon kiváncsi vagyok arra a telóra, ideje, hogy valami durvát robbantson a Google, az előző Nexus nem volt akkora durranás, alig fodrozódott az állóvíz tőle.

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.09.09. 21:52:19

Várjuk!
De ha tényleg fizikai gombok nélkül lehet majd kezelni, akkor ha megkapja majd például a galaxy s 2, okafogyottá válnak a rajta lévő gombok.
Vagyis gondolom azért lehet azokkal is majd irányítani, csak mindenből dupla annyi lesz, egy a kijelzőn egy meg a meglévő gomb.

Google+
süti beállítások módosítása