HTC Sensation XE - Az első Beats AUDIO-val szerelt telefon

A globális mobilkészülék gyártó vállalat bemutatta az új HTC Sensation XE készülékét – ez a telefon a HTC első olyan okostelefonja, mely a Beats Audio technológia segítségével stúdió minőségű audio hangzást biztosít. A HTC Sensation XE különleges multimédia élményt nyújt a felhasználók számára, új audio minőségi szintet teremtve ezzel a mobilpiacon. Emellett az 1,5 GHz-es két magos processzorral és a meghosszabbított akkumulátor időtartammal a HTC Sensation XE nagyobb teljesítményre és hosszabb készenléti időre képes.



 

„A felhasználók mobil élményének elengedhetetlenül fontos része az audio, és mi folyamatosan arra törekszünk, hogy az audio határait feszegetve a fejlődés ne csak az emberi hang, hanem a zene, a filmek és a játékok esetében is jelen legyen” – hangsúlyozta Jason Maskenzie, a HTC globális eladásokért és marketingért felelős elnöke.

A HTC Sensation XE az első integrált Beats Audio élményt nyújtó mobilkészülék – szoftver és hardver együttese mellyel a zenehallgatás valódi élmény. Exkluzív Beats by Dr.Dre fülhallgatóval használva a mobiltelefon automatikusan a beállított Beats by Dr.Dre profilra vált, és a zeneszámokat kifejezetten a fülhallgatóra hangolva játssza le. Függetlenül attól, hogy milyen az Android piacon elérhető zeneszolgáltatást használsz, teltebb basszust, csengőbb énekhangokat, és a tiszta zenei hangzás teljesen új spektrumát fedezheted fel. A HTC Sensation XE 8/16 gigabájtos micro SD kártyával érkezik, amely több ezer zeneszám tárolására alkalmas. Az exkluzív Beats by Dr. Dre fülhallgatók távirányítóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy szüneteltesd, leállítsd, vagy válts a zeneszámok között, felvedd vagy lerakd a hívást, miközben a telefon a zsebedben lapul. A készülék Kelet- Közép Európában szeptember végétől vásárolható meg, az ára egyelőre ismeretlen. A 2006-ban megalapított Beats Electronics a legendás művész és producer Dr. Dre, és az Interscope Geffen A&M Records elnöke, Jimmy Iovine szellemi terméke. Céljuk egy olyan fejhallgató kifejlesztése volt, amely képes a professzionális hangstúdiókban felvett hangzások teljes spektrumát reprodukálni, ezáltal a felhasználók a művész szándéka szerint hallgathatják az alkotást. További infókat itt találtok róla: http://beatsbydre.com.


Címkék: htc sensation

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr703226352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palmi 2011.09.14. 11:04:45

Már a kezdetektől egy Beats Solo HD-vel használom a Desire-met.
Sajnos nem működik a számléptetés, s csak ( az általam próbált lejátszók közül) a Winamp-ot tudom indítani/leállítani a "távirányítóval".

Ami pedig igazán idegesített, hogy csak a 2.2-es frissítés óta látja rendesen Headsetnek és tudom felvenni a bejövő hívásokat. Addig csak bizonyos szögben álló jack dugónál jött át a telefonálás hangja.
De megcsinálták :)

Azért kíváncsi leszek, milyen hangcuccot gyúrnak a telókba, mert a Desire hangzásától nagyon nem ájulok el...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.14. 11:17:41

@robertdani: Ha minden igaz, a Sensation-ből megismert 8 mp-es, dual LED-es kamera jön vele :) Downgrade-ről szó sem lehet :))

Zool2107 2011.09.14. 13:31:34

Dr. Dre és a "zenehallgatás valódi élménye" csak nekem nem áll össze egy egésszé? :)

Darkcomet 2011.09.14. 18:29:21

"stúdió minőségű
audio hangzást biztosít"

Azért abba megegyezhetünk, hogy ez csak egy hangzatos marketing duma. Max. a nagy átlagtól jobb, semmi más. Ilyen minőségű zenehallgatáshoz alapállapotban millás cuccok kellenek, de legalább is több százezer.

WiZARD 2011.09.15. 09:04:27

Beats by Dr. Dre eddig is túlárazott fej/fülhallgatókról szólt, ami "divatos" és menő, de hasonló áron normális gyártótól (akg, sennheiser stb) jobb hangú cuccokat lehet venni.

ez meg ugyanaz a sensation, amit eddig is árultak, csak más színű a hátlap, és a processzor nincs underclockolva, valamint megkapja az evo3d akkuját, ami eddig is kompatibilis volt a sensation-nel...

valójábannemberci 2011.09.15. 19:49:56

Ez nekem csak azért is minimum gyanús, mert eddig HP + Beats Audio volt a pályán. ;)

MrKekson 2011.09.19. 16:56:48

ennyiért ( 40+k ) sokkal jobb fülesek vannak, alapból 1,5 ghz a proci csak eredeti sensationban vissza van húzva,( bár 1,5ghzn már fűt rendesen a vas :D ), xda-n pedig mar fentvan egy flashelheto zip amivel minden fulest Beats-nek ismer fel, és elérhető a + hang motyó, marketingnek jó, de más értelme nem sok van

anitakbalog 2011.10.13. 09:02:43

Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni !!! Most keszulok telefon valtasra ess nem tudok donteni a HTC Sensation es a Sensation XE kozott ;-( segitenetek ?? koszonom !!!!!!!!!!

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.10.13. 09:13:56

@anitakbalog: Szia,

Dönteni mi sem fogunk tudni helyetted :) Ha Neked megér 15e plusz költséget az, hogy 300 MHz-el gyorsabb a proci és 3 gigával több belső memória van + kapsz egy Dre fülhallgatót hozzá, akkor érdemes XE-t venni (ennyi extráért amúgy nem sok a 15e szerintem), de természetesen a pénztárcád fogja megszabni, hogy megéri-e Neked vagy sem, de az árkülönbséggel jóval többet kapsz, mint amennyibe kerülnek ezek az extrák, úgyhogy ha van pénzed rá, akkor mindenképpen XE-t vegyél. A helyedben azért megnéznék egy Samsung Galaxy SII-őt is. Teljesen más koncepció és működés a kettő, de csúcstelefonok és érdemes megnézni más készülékeket is adott kategóriában, hogy tényleg olyat vegyél, amivel legalább 2 évig boldog és elégedett leszel :). A Speedshop-nál mindkettőt megtudod tapogatni.

anitakbalog 2011.10.13. 09:43:40

@Tomi from Space: koszonom a segitseged!!! Galaxy-re nem gondoltam mindenkeppen Sensationt szeretnek en is XE szavaztam csak kivancsi voltam ,hogy ti akik jobban ertetek hozza mit gondoltok!

Google+
süti beállítások módosítása