Október elején érkezik a HTC RHYME

A globális mobilkészülék gyártó vállalat ma bemutatja az új HTC Rhyme™-t. Ez a készülék azok számára lett kifejlesztve, akik egy letisztult, kényelmes készüléket szeretnének, miközben a legfrissebb fejlesztésekről sem szeretnének lemondani.

“A HTC Rhyme egy teljesen új szemléletmódot képvisel, mely arra alapszik, hogy a mobiltelefon felhasználóknak egy jelentős része szeretne olyan készüléket, mely a mindennapok állandóságával ellentétben személyesebb, és egyénibb.“- mondta el Scott Croyle, a HTC vállalat dizájnért felelős alelnöke. A HTC Rhyme vadonatúj stílusú és innovatív kiegészítőket is tartalmaz, úgy mint a HTC Rhyme Charm és dokkoló állomás, melyek segítségével a készülék illeszkedik a mindennapokba.

Letisztult, friss és stílusos

A HTC Rhyme elegáns egybeöntött burkolatának minden részlete gondosan megtervezett munka eredménye, ennek köszönhetően a készülék tapintása is különleges élmény. A HTC Rhyme három színben elérhető: azúrkék, homokszín és lila.

„A HTC Rhyme a mobil életmód egy izgalmas új szemléletét tükrözi, mely figyelembe veszi a mobiltelefon használók napi szokásait és a hardware, szoftver és kiegészítő elemeket különleges módon ötvözi.” – mondta Marni Waldon, a Verizon Wireless alelnöke és marketing vezérigazgatója. “A készülék által nyújtott letisztult, intuitív élmény és dizájn jól bizonyítja, hogy a HTC valóban figyelembe vette a fogyasztók korábban jelzett igényeit.”



HTC Sense

A kellemes, egyszerű dizájn mellett a HTC Rhyme megújított HTC Sense élményt nyújt. A kezdő oldalon praktikus előnézetben olvashatod a számodra fontos üzeneteket, a találkozók időpontjait, vagy bármi olyan információt, amelyet fontosnak tartasz.

3,7 hüvelykes WVGA szuper kijelzővel és csúcsminőségű sztereo hangzással a HTC Rhyme fejlett képkészítési adottságokkal rendelkezik. Kamerája 5 megapixeles, automata fókusszal, LED vakuval és Instant Shutter/képkioldó-val is felszerelt. A készülék ezen felül számos további fotókészítési és –megosztási funkcióval  rendelkezik, ilyen a Face Detection arcfelismerő, vagy az Action Burst Scene automatikus sorozatfotó funkció mely egymás után 5 fotót készít a tájról, és a panoráma mód, aminek segítségével több képet is összerakhatunk egy panoráma nézetbe.

A HTC Rhyme kezdőoldala beállítható úgy, hogy az általunk legfontosabbnak ítélt tartalmat mutassa, így a közösségi oldalak frissítése, a fotók vagy az időjárás megtekintése is rendkívül gyorssá és könnyűvé válik, csupán a képernyőt kell bekapcsolnunk hozzá.

A HTC Watch-on keresztül számos film és TV show közvetlenül letölthető és nézhető.

Integrált kiegészítők

A HTC Rhyme-hoz tartozó kiegészítők stílusának és működésének megtervezésére is hasonlóan nagy figyelmet szentelt a gyártó. Az készülékhez tartozó beépített kiegészítők igazán  személyessé teszik a telefonodat.

· HTC Rhyme Docking Station – A dokkoló a telefontöltés közben ébresztő óraként és zenelejátszóként is funkcionál, a készülék zenéidet a beépített  Bluetooth segítségével játssza le.

· HTC Rhyme Charm – A Charm egy innovatív találmány, mely diszkrét jelzést ad egy bejövő hívás vagy üzenet érkezéséről akkor is, amikor a készülék mélyen a táskánkban lapul. A Charm nem más, mint egy kis világító kocka mely egy zsinórral csatlakozik a telefonhoz, mely abban is segítségünkre lehet, hogy a készüléket egy telizsúfolt táskában is mindig megtaláljuk.

· HTC Rhyme Sports Armband – A sport karszalag segítségével stílusosan edzhetünk, miközben kedvenc zenéinkről és alkalmazásainkról sem kell lemondanunk.

· HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Gubancolódástól mentes fülhallgató.

· HTC Rhyme Bluetooth® Headset – A wireless headset segítségével szabadon használhatod a kezeidet telefonálás közben.

· HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – HTC Rhyme wireless hangszórója mellyel biztonságossá válik a vezetés.

A HTC Rhyme-ot október elejétől lehet megvásárolni Európában.


Címkék: htc rhyme

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr123240532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szcsongor 2011.09.20. 11:42:14

fájdalmas ez a bullshit reklámszöveg. elég volt kihámozni a lényegi infókat (már ami volt benne) :)

szcsongor 2011.09.20. 16:36:58

@Tomi from Space: bevallom, nem sikerült teljesen :)

bioLarzen 2011.09.21. 00:15:01

"A HTC Rhyme három színben elérhető: azúrkék, homokszín és lila."

Hát, ez nagyjából meg is mutatja, kik a célközöség...

bio

UI: Ez az "elérhető" fáj...

bioLarzen 2011.09.21. 00:16:00

Jól sejtem amúgy, hogy ez az angol promószöveg egy-az-egybeni átültetése?

bio

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.21. 09:01:55

@bioLarzen: Ez úgy van, hogy van a gyártó, az elkészíti a készüléket, ad egy tech spec-t, aztán valahol egy marketinges megírja ezt a szöveget valamilyen nyelven, azt portolják másik ország idegennyelvére, azt finomítják, megkapják itteni marketinges, reklámszámszervező és médiacégek, aztán jól kiküldik nekünk, mi kicsit megvágjuk, átírjuk ha indokolt, aztán kb. 95%-os egyezőséggel kitesszük.

Az a baj, hogy amíg nincs nálunk tesztkészülék sokat nem tudunk írni róla, pár soros posztokat meg mi sem szeretnék, így marad a hivatalos sajtóközlemény, ami néhol még szórakoztató is, legalábbis nekem :D
Pl.: "A wireless headset segítségével szabadon használhatod a kezeidet telefonálás közben."

Szóval feel free to hívni a matyizós vonalat :D

Keresztapper 2011.09.21. 09:46:39

@Tomi from Space: Pedig a pár soros poszt is jobb ennél, ha csak nem tévedek abban, hogy a blog közönsége kicsit hozzáértőbb azoknál, mint akiknek ez a szöveg készült...

No offense, csak megjegyeztem.

bioLarzen 2011.09.21. 21:35:10

@Tomi from Space: Szia,
sztem félreértesz, én csak kérdeztem.

bio

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.21. 21:38:59

@bioLarzen: ööö, mármint? A fenti kérdésedre a válasz egyébként: igen.

bioLarzen 2011.09.22. 23:19:11

@Tomi from Space: Azt, amire válaszoltál :)

(Szakmai ártalom csupán, többek között műszaki cuccok anyagait is fordítom, ismerős volt a (z eredeti) szöveg humbug stílusa, ennyi.)

bio

Google+
süti beállítások módosítása