10 millió eladott Samsung Galaxy S II

2011.09.27. 08:21 pacska

Bizony, és ezzel a készüléket el is könyvelhetjük a Samsung legnépszerűbb okostelefonjának. Annak idején írtunk már róla, hogy rekord idő alatt átlépte az 5 milliós határt, most itt a folytatás: 5 hónap alatt 10 millió eladott készülék.

A fenti infografikán jól látható, hogy 1,23 másodpercenként értékesítettek egy készüléket, de a többi adat is érdekes :)

Sajtóközlemény a hajtás után.

 

Világszerte immáron tízmillió darabot adott el a Samsung legnépszerűbb okostelefonjából, a kimagasló teljesítményéről és könnyű kezelhetőségéről közismert Samsung GALAXY S II-ből, megduplázva ezzel az első nyolc hét ötmilliós értékesítési darabszámát.

A Samsung GALAXY S II a Samsung okostelefonjainak zászlóshajója – egy alig 8,49 mm vastag, könnyű, kétmagos készülék, amely a ragyogó SuperAMOLED PLUS kijelzőt kiemelkedő teljesítménnyel és a világ leggyorsabban növekvő mobil operációs rendszerével, az Androiddal párosítja. Az okosmobil ezeken felül hozzáférést biztosít a négy Samsung Hubhoz is (Music, Game, Social, Readers), amelyek révén a felhasználók könnyedén elérhetik az őket érdeklő zenéket, játékokat, könyveket és közösségi szolgáltatásokat.  

„Áprilisi rajtja óta, azaz mindössze öt hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert a Samsung GALAXY S II a felhasználók körében szerte az egész világon. Az értékesítés terén elért sikerünk az élő bizonyítéka a Samsung okostelefonos szakértelmének” – mondta JK Shin, a Samsung mobil üzletágának elnöke és vezetője.  


Címkék: hírek android samsung galaxy s2

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr363259444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása