LG DoublePLay - valami új

2011.10.17. 22:32 Yarner

Az LG a napokban jelentette be új androidos modelljét, amit a régi vicc nyomán igazi focistatelefonnak nevezhetünk, hiszen egyértelműen a "mindent bele!" elv vezérelte a tervezőket. Az LG DoublePlay 3,5 hüvelykes kapacitív képernyővel, teljes QWERTY billentyűzettel, valamint egy 2 hüvelykes (szintén kapacitív) másodlagos képernyővel érkezik. Az LG ígérete szerint a házban ketyegő 1 GHz-es Snapdragon processzor a "multitasking királyát" fogja meghajtani: a DoublePlay képes lesz a két képernyőn párhuzamosan külön alkalmazásokat is futtatni, így böngészés, vagy Facebookozás közben párhuzamosan lehet emailt vagy SMS-t is írni.

A készülék célcsoportja egyértelműen az állandóan üzeneteket küldözgető facebook-generáció, így az egész telefont a szövegbevitel köré tervezték: a fent említett extra  funkciók mellett beépített szolgáltatásként megjelenik az egyelőre még kicsit homályos tartalmú, eszközök közötti üzenet- és tartalommegosztást lehetővé tevő "Cloud Text" és "Group Text" is.  (Mellesleg a Swype is megtalálható a gyári alkalmazások között, bár nehezen tudom elképzelni, hogy aki a Swype-ra esküszik, miért akarna qwerty-s telefont).

Az amerikai piacra a T-Mobile hálózatában az ünnepekre szeretnék megjelentetni a készüléket, még nem tudni, az LG az európai piacra is be szeretné-e vezetni.

Mit a véleményetek, van fantázia a kis öszvérben?


Címkék: lg készülékek

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr963310531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2011.10.18. 01:02:46

Fantázia persze, hogy van benne, de hogy erre legalább fél éves késéssel (a Motorolához képest!) fog jönni minden update, az garantált.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2011.10.18. 07:47:17

Mi a fenének nézném a kicsi képernyőt ha már egyszer széthúzam hozzá a mobilt?
Face közben SMS-t írni? :) Elég meredek ;-)

helixpomatia 2011.10.18. 17:54:27

@mp3pintyo: Én azt tudom elképzelni, hogy oda raknak pár szövegbevitellel kapcsolatos dolgot (spec. karakterek, írásjelek, smile-k )

bioLarzen 2011.10.18. 22:36:55

Jól sejtem a kép alapján, hogy a "multitasking királya" műanyag házat kapott? :)

bio

Bumpkin 2011.10.18. 22:45:39

két pici képernyő egy mobilba? Ennek komolyan, mi értelme van?

bioLarzen 2011.10.19. 16:10:47

@Bumpkin: Hát, elsőre azt mondanám, hogy "valami új", amivel lehet reklámozni, amivel kitűnik a sok okosteflon közül. Ez sztem egy új termék esetén talán fontosabbnak tűnhet a cég számára, mint az, hogy az adott újítás mennyire hasznos.

De ez persze csak az én tippem, semmi más.

bio

Google+
süti beállítások módosítása