Na és az LG? ICS a kisebbik koreainál

2011.11.08. 14:37 Yarner

Az LG-t nem a gyors frissítései miatt szeretik az Androidosok - a napokban mindenesetre az alábbi - meglehetősen zaklatott - közlemény jelent meg az LG Mobile hivatalos Facebook-oldalán:

[LG Official Statements on Ice Cream Sandwich OS Update]

LG firmly denies the rumors that claim LG will not be providing the Ice Cream Sandwich (ICS) OS update for the LG Optimus 2X. These rumors are NOT true. LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones. Detailed information on the ICS OS update schedule for specific models will be announced, once the ICS OS is publicly released by Google. Please stay tuned for more updates from LG.

Azaz: "Az LG határozottan tagadja azokat a híreszteléseket, melyek szerint nem fog ICS update-et adni az LG Optimus 2X-hez. Ezek a híresztelések HAMISAK. Az LG jelenleg is az ICS OS update tervezését folytatja az LG Optimus 2X-re és más csúcskategóriájú LG  okostelefonokra. A részletes információkat az egyes modellek ICS OS update menetrendjével kapcsolatban közzétesszük, amint a Google nyilvánosságra hozza az ICS OS-t. Kövessék figyelemmel híreinket az update-ekkel kapcsolatban."


Címkék: hírek android ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr953363482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása