Csütörtökön érkezhet az ICS forráskódja

2011.11.14. 08:35 pacska

Update: a Google kiadta a forráskódot!

Természetesen pletyka szinten érdemes kezelni a hírt. Rohan Shravan a Notion Ink vezérigazgatója írta blogján, hogy november 17-én számítanak a legújabb Android oprendszer (4.0 - Ice Cream Sandwich) forráskódjának kiadására. 

 

Hello All,

Today we are doing a full system migration and platform test for our support system.

To ensure all the requests/tickets are migrated successfully to our new system, we would be offline for 4 hrs from 12:00 PM to 4:00 PM IST. Our sincere apologies for any inconvenience this may have caused.

17th is when we are expecting ICS to be finally out with the source, and then you will see whole community (aka TabletRoms) and NI pushing in ROMs with different flavors.

With Warm Regards

Rohan Shravan

 

Pletyka vagy sem, Shravan tavaly megjósolta a Gingerbread forráskódjának kiadását is, ami bejött neki. Korábbi hírekben már olvashattuk, hogy a Google igyekszik mielőbb kiadni a forráskódot, azonban ez az időpont semmiképpen nem előzheti meg a Galaxy Nexus forgalmazásának indulását, ami szintén november 17-re tehető.

Hogy miért is jó nekünk ez? Amint kikerül a forráskód indul a custom rom gyártás, ezáltal olyan készülékeken is futtatható lesz (ha a készülék alkalmas rá) az ICS amikre a gyártó nem szándékozik hivatalos frissítést kidobni.


Címkék: hírek android ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr413375945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.11.14. 17:16:57

najah ... várom mint a pénzespostást :D

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.11.15. 06:40:47

https://groups.google.com/forum/#!topic/android-building/T4XZJCZnqF8

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.11.16. 10:44:38

Cyanogen tegnaphoz képes olyan két hónapot ígért :-)

Google+
süti beállítások módosítása