Gyorshír: A SEGA színrelép

2011.11.15. 14:50 Yarner

Úgy tűnik, megjött a SEGA is az Androidra: a Marketen a SEGA of America első androidos appjaként egy klasszikus stílusú (de NEM retró grafikás) RPG-t jelentetett meg: a Fallen Realms a mától élő bétaverziója az első 10 000 letöltő számára ingyenesen letölthető.

A játék úgy tűnik, nem MMO, de a Papaya hálózatához kapcsolódik, ahol achievementeket lehet gyűjteni, és úgy általában szociálissá tenni a játékélményt.

Mivel a teljes verzió indulásakor nullázzák a szervereket, előre jelzik, hogy a Bétaverziót le kell majd törölni, és nulláról installálni az appot - ez gondolom azt is jelenti, hogy akkor majd a bétatesztelőknek is fizetni kell, de erről nem szól a fáma.

 

 Update: tegnap óta volt alkalmam kicsit játszani is vele - először is, bétateszt lévén, előfordulnak kisebb-bagyobb bugok; másrészt a játék az én ízlésemhez képest kissé túlságosan is leegyszerűsíti az RPG élményt. A pályákon gyakorlatilag egy csövön kell végigmenni, azaz semmi labirintus-élmény: meg kell tenni x lépést, és minden lépésnél történik valami random esemény: semmi, kincs, csapda vagy harc. A játék folyamatos adatkapcsolatot igényel, az nem tisztázott, hogy pontosan mire. Az egyetlen érdekesség a "buddy-rendszer", azaz a 3 fős csapatunkba elvihetjük a papayás ismerősök karakterét is (hasonlóan a Gun Bros-hoz). A grafika viszont (bár nem animált), elég szép, bónusznak beteszem a boltos csajszi képét, hátha valaki kedvet kap tőle:

 


Címkék: hírek játék

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr563384891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása