Ismét támad a Facebook telefon

2011.11.22. 14:52 pacska

Mármint a pletyka egy saját Facebook készülékről. Ezúttal nem mást, mint a HTC-t hozták hírbe a közösségi oldalak „királyával”. A pletyka lehet, hogy nem alaptalan, hiszen a HTC már készített egy Facebook közeli készüléket a HTC ChaCha-t.

A készülék előzetesen a „Buffy” nevet kapta, ami kicsit vicces, ahogyan ez az egész Facebook telefon dolog is. Legalábbis szerintem, ugyanis nem nagyon látom értelmét egy erre kihegyezett készüléknek, főleg, hogy véleményem szerint lassan lecseng a nagy Facebook hype (legalábbis erősen remélem). 

Igen tudom, előzetesen nem illik nyilatkozni, főleg, hogy nem tudjuk, hogy milyen lesz maga a készülék, de véleménye mindenkinek lehet, és természetesen a tiétekre is kíváncsiak vagyunk:

Szerintetek van értelme egy ilyen készüléknek?


Címkék: hírek facebook htc

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr293403558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.11.22. 16:04:57

Attól függ, mit takar. Az FB nem árul tartalmat, mint az Amazon, így max egy olyan telefon képzelhető el, hasonlóan a ChaChához, ami nagyon könnyen elérhetővé teszi a FB-ot a rendszer minden pontjáról.
VISZONT: ha kitalálnak hozzá valami ravasz üzleti modellt, és egy minőségi telefont tudnak nagyon olcsón adni (ezt ugyan valószínűtlennek látom, lévén nincs tartalom, aminek a platformja lehetne a teló), annak lehet esélye.
Mindjuk egy RENDES FB klienst tehetnének rá, ami kezeli az oldalaket, satöbbit is. Nem hátrány a fizikai billentyűzet sem.

Érdekes ötlet lenne egy FB-s homescreen, bár elég rémisztő is egyben...

A gond az, hogy a FB célközönsége a huszonévesektől indul lefele, azaz nem kifejezetten a vastag pénztárcájú egyedek töltik ki, ergo vagy nagyon olcsón kéne adni egy nagyon jó telót, vagy csak egy középszerű cuccra telhet (ld. megint ChaCha), amivel nehéz berobbanni...

derp. 2011.11.22. 22:35:54

akkor lenne maximum ertelme, ha valami teljesen uj es exkluziv megoldast alkalmazna a tartalommegosztasra facebookon (lehet erre ujat kitalalni?). Ez viszont kicseszes lenne minden mas droidos, iphoneos, nokias, blackburrys, stb juzerrel szemben.

szerintem

Google+
süti beállítások módosítása