Az Álcák Csapdája - Nyereményjáték

Mivel mindenki jó volt, Ti is és mi is, ezért kaptunk 4 pár jegyet az Álcák csapdája (The Double) c. filmre, amiről úgy döntöttünk, hogy jól kisorsoljuk köztetek. Hogy a dolgotok azért ne legyen ilyen egyszerű egy kérdésre is kell válaszolnotok, a választ megírni a Facebook oldalunkon az ide tartozó posztba (azért nem emailezünk és blog.hu kommentezünk, hogy mindenki csak egy account-tal tudjon részt venni). A helyes megfejtéseket megírók között sorsolással döntjük el, hogy kik lesznek a szerencsés nyertesek. Figyelem, a belépők párosak, tehát minden nyertes 1 pereputtyot is vihet majd magával. A játék kezdete 2011.11.28 8:45 a vége 2011.11.30 23:59:59. Sorsolás és eredményhirdetés december 1-én. A játékhoz mindenkinek sok sikert és jó kedvet kívánunk.

A kérdés: Milyen tematika alapján nevezik el az Android operációs rendszereit? (miért úgy és miért azok a nevek, amik egymás után jönnek). A válaszokat ide írjátok meg. (ha nem tudsz kommentelni, előtte like-old a Facebook oldalunkat)

És, hogy lássuk is mire megy ki a játék lássuk miről szól az Álcák csapdája c. film:

Washingtonban meggyilkolnak egy szenátort, a nyomok pedig egy volt szovjet kémhez vezetnek, aki a Cassius kódnévre hallgat, és akiről úgy tudta mindenki, jó ideje halott már. A gyilkos mielőbbi kézre kerítése érdekében az FBI Ben Geary ügynököt (Topher Grace), a lelkes, fiatal titánt állítja rá az ügyre. Geary partnert is kap, az ügynökség egyik legdörzsöltebb veterán rókáját, Paul Shepherdsont (Richard Gere), aki szinte egész pályáját hírhedt szovjet ellenfelének üldözésével töltötte. Geary úgy hiszi, hogy Cassius reaktiválta magát, míg Shepherdson másokat sejt az ügy hátterében. Erre pedig jó oka van, hiszen nem sokan tudják, hogy valójában ő maga volt Cassius, így valaki az ő nevében ölte meg a politikust. A nyomozás előrehaladtával Gery egyre közelebb kerül az igazsághoz, és kezdi sejteni, hogy Cassius talán nem is az a személy, akinek eddig hitték. Ezalatt Paul kétségbeesetten próbálja megtalálni a titokzatos imposztort.

Főszerepben: Richard Gere és Topher Grace

Update: Jó reggelt, sziasztok. Az Álcák csapdája verseny tegnap éjfélkor zárult, a nyertesek:
- Gál Krisztián
- Szabó Pál
- Hajdu Noémi
- Trombitás Ferenc
A páros jegyek átvételéről privát üzenetben értesítjük őket. A nyerteseknek gratulálunk :) A Többiek ne csüggedjenek, hamarosan új nyereményjátékkal jövünk. :)


Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr533416328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása