Inertia - Gravitáció? Milyen gravitáció?

2011.12.01. 22:41 Yarner

Vadonatúj játék landolt tegnap a Marketen, Inertia: Escape Velocity néven. A remek kivitelű app az ügyességi-logikai platformjátékok vonalát erősíti, eredeti alapötlettel (a játék PC-re írt félamatőr elődje megnyerte az Indie Game Challenge nagydíját).

A szokásos alaphelyzeten - oldalnézetű pályákon egy űrruhába bújt emberkével szaladgálva-ugrálva kell mindenféle dolgokat fölszedegetni - ugyanis annyit sikerült csavarni, hogy egy gomb nyomva tartásával tetszőlegesen felfüggeszthetjük a gravitáció hatását, attól a pillanattól kezdve pedig már csak a saját lendületünk visz tovább.

Egyelőre csak a bevezető pályákon vagyok túl, de annyi látható, hogy a játék szépen fut Galaxy S-en, és kellőképpen őrjítő feladványokat és nehézségeket ígér a későbbi pályákra. (Külön öröm, hogy bár 3D-s motorra épül, az app megelégszik a Marketről letöltött 25 megával)

Az Inertia három változatban található meg a Marketen, Lite (15 pálya ingyenesen, erre mutat a lenti link, a többi onnan könnyen megtalálható), fizetős teljes (jelenleg 457 Ft) és HD változatban (ma 917 Ft).

 


Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr953430244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása