ANDROID SUPERGUIDE - A PC WORLD Android különszáma

Holnap, azaz december 6-án jelenik meg a PC WORLD gondozásában egy rendhagyó kiadvány, ami az ANDROID SUPERGUIDE címet viseli. Rendhagyó, mert papír alapon, mint kizárólag Androiddal foglalkozó PC WORLD különszám jelenik meg. Aki nyomon követte az Android fejlődését az szinte kizárólag az internetről szerezte be az ezzel kapcsolatos információkat, de most végre itt egy olyan médium, amit a régen megszokott formában bárhová magunkkal vihetünk, forgathatunk, lapozhatunk és érezhetjük rajta a friss, nyomtatott papír illatát :). Az ANDROID SUPERGUIDE 112 oldalon keresztül vezet be minket az Android világába. A cikkek között megtalálhatjuk a jelenleg forgalomban található Androidos készülékek (telefonok és tabletek) tesztjét, számos hasznos és sikeres alkalmazás leírását az újoncok pedig elsajátíthatják belőle az Android alapjait. A kiadvány december 6-tól lesz kapható a Relay és az Inmedio üzleteiben 895 forintos áron. Az unalmas, hóeséses téli estékre melegen ajánlott, mi biztos, hogy idén, ezt kérjük a Mikulástól :)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr453422418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grimyboy 2011.12.05. 19:28:14

Holnap az lesz az első és veszek egyet!
Egy kérdésem lenne: milyen sűrűn fog megjelenni az újság (ha persze lesz rá megfelelő igény)?

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.12.05. 19:29:39

@grimyboy: Legjobb tudomásom szerint ez ez egyszeri kiadvány lesz, de ha jól fogy, akkor nem kizárt, hogy negyed vagy félévente újra találkozhatunk vele :) Ha így lesz, mi mindenképpen beharangozzuk :)

grimyboy 2011.12.05. 19:32:37

@Tomi from Space: Köszi szépen , remélem lesz sikere ^^, minden vágyam lenne egy ily magazint lapozgatni rendszeres alkalommal =D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.14. 14:49:25

A magazin két forintot sem ér. Minimális információtartalom, rengeteg töltelék (pl. kétoldalas fejezetcímek), alig bújtatott reklámok. Egyszóval lehúzás.

Google+
süti beállítások módosítása