Az év legjobb nagyestélyije

2011.12.08. 13:02 Yarner

A finnek december 6-án nem csak a Mikulást (Joulopukki) indítják útjára, de aznap ünneplik a független Finnország kikiáltásának napját is. A jeles évforduló tiszteletére az Elnöki Palotában adott estélyen, melyet a televízió is közvetít, a 2000 meghívott között a finn gazdaság fellendítőjeként idén a Rovio vezérigazgatója is helyet kapott, természetesen a protokollnak megfelelően kedves felesége is elkísérte. A hölgy által viselt ruhakölteményt a képen láthatjátok.

Szabásmitát!

[via Kotaku, Autowrecks]


Címkék: angry birds

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr333447898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandras 2011.12.08. 13:34:54

Szégyennek tartom, hogy egy ingyenes flashjáték "ellopásával" ma eddig lehet jutni.

Burwor · http://loot.blog.hu 2011.12.08. 13:41:11

Hehe van képe hozzá. Megteheti gondolom. Nagyon jó

szcsongor 2011.12.08. 14:41:53

@Kandras: Arra az ingyenes flashjátékra ki emlékszik? Sőt, egyáltalán ki tud róla? Egy sikeres játék nem csak abból áll, hogy megírod a kódot, kiadod akármilyen formában, aztán dől a lé. A Roviosok nem csak hogy baromi jó formát öntöttek az alapötlet köré, hanem be is tudták futtatni a cuccot.
Lehet, hogy az AB ötlete máshonnan származik, de ezer példát lehetne arra sorolni, hogy egy jó ötlet megvalósításával később aztán nem az ötletgazda lett milliárdos...

Kandras 2011.12.08. 17:03:56

@szcsongor: mellélőttél, az ingyenes flashjáték készítője látta, hogy az AB hogy lehúzta az ötletüket és meggazdagodott belőle, ezért gondolta, ő is szerencsét próbál, átírta az ingyenes flashjátékát iOSre, elkezdte pénzért árulni és láss csodát, no1 stratégiai játék lett hetekre és ő is szénné kereste magát.
Az AB csupán jókor volt jó helyen, ennek köszönheti ezt az őrületes hype-ot. Nagyjából mint a Twilight. vagy Justin Bieber.

Darkcomet 2011.12.09. 07:41:03

@szcsongor: Az Angry Birds már csak a hirveresből meg a hypeból él. Trendi lett AB-vel jatszani, AB-s cuccokat hordani, gyűjteni, stb. miközben kapásból mondok legalabb öt olyan casual játékot, ami minden tekintetben köröket ver rá.

szcsongor 2011.12.09. 15:54:13

@Kandras: Melyik az a no.1 app? Komolyan érdekel, nevet viszont eddig egyszer sem említettél :)
Ha viszont később ő is sikeres lett ugyanazzal az ötlettel, akkor vajon miért nem lépett korábban? Gondolom nem volt levédve az ötlet, úgyhogy semmi akadálya nem volt, hogy más fusson be vele.

@Darkcomet: Igen, manapság minden a trendiségről szól, de azt hozzá kell tenni, hogy amúgy is iszonyúan rákattanós cucc az AB. Jó, azóta már lejöttem róla, de hetekig nyomtam én is :) Pedig hidd el, kurvára nem érdekelnek a trendi dolgok, már a szótól is kiráz a hideg...
Amúgy szerintem is kifulladt már a dolog.

Darkcomet 2011.12.10. 06:46:08

@szcsongor: Igy az újabbak közül próbáld ki a Where's my water nevű játékot. Gyönyörű grafika, megfelelően szivatos pályák, tuti rákattanás.

Google+
süti beállítások módosítása