Kémfotókon a Nozomi

2011.12.14. 10:35 Yarner

A napokban egy titokzatos idegen egy csomagot juttatott a GSMArena szerkesztőségébe - a pakk kompromittáló fotókat és információkat tartalmazott a Sony Ericsson (nemsokára már csak simán Sony) készülő új üdvöskéjéről, a Nozomi ("remény") kódnéven futó új készülékről.

A híradások szerint az esetleg Xperia Arc HD néven debütáló eszköz 4.3 hüvelykes HD kijelzőt, 1.5 gHz-s duplamagos Scorpion procit és Adreno 220-as gpu-t, 12 megapixeles kamerát kap, és indításkor 2.3.5-ös gingerbreaddel szállítják (reméljük, hamarosan várható rá az Ice Cream Sandwich is).

Ami viszont kevésbé szimpatikus, hogy a (maradjunk ennél a névnél) Nozomi microSIMet használ, és nincsen benne microSD foglalat, valamint az akkumlátor sem cserélhető.

A készülék formaterve meglepően szögletes - visszalépett a mostanában megszokott ívekkel könnyített formavilágtól - ugyanakkor kicsit furcsállnám, ha éppen a "legtéglább" SE okostelefon vinné tovább a gyönyörűen ívelt Arc nevét.

A bemutató időpontjáról nincs még hír - remélhetőleg a január 10-én startoló CES-re tervezik.

[Via GSMArena]


Címkék: hírek sony ericsson xperia

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr753462585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása