A legsötétebb óra 3D - Nyereményjáték

A játék lezárult, köszönjük a megfejtéseket, a nyertesek listáját Facebookon olvashatjátok :)

 

Itt egy újabb nyereményjáték, ahol most nem mozijegyeket, hanem filmes ereklyéket nyerhettek. A játékhoz kapcsolódó film A legsötétebb óra.

Moszkva gyönyörű, izgalmas város. Néhány amerikai és angol fiatal élvezettel veti bele magát a városnézés izgalmába, amikor egy az egész világra kiterjedő, ismeretlen eredetű katasztrófa minden elektronikus eszközt működésképtelenné tesz, majd pusztítani kezdi az embereket. Az eluralkodó káosz elöl a turisták a metróalagútba menekülnek, és csak öt nappal később merészkednek elő. A nemrég még életteli metropolisz kísértetvárossá vált. Nincsenek túlélők, csak egy automatizált katonai adó sugározza az utolsó vészjeleket. A csapat tagjai menekülni akarnak – de még nem tudják, merre induljanak, vagy hova bújjanak az újabb csapások elől. Nem is sejtik, hogy közel a segítség: csak fel kell ismerni…

Timur Bekmambetov, az Éjszakai őrség és a Wanted rendezőjének produkciója ismét bebizonyítja, hogy a vizuális effektusok még mindig megújíthatók és 3D-ben pedig még ütősebbek!

Főszereplők: Emile Hirsch, Max Minghella, Olivia Thirlby, Rachael Taylor. Zene:
Tyler Bates. Fényképezte: Scott Kevan. Írta: M.T. Ahern, Leslie Bohem, Jon Spaihts. Rendezte: Chris Gorak

A kérdés pedig, amire a választ várjuk: Mi köze a film rendezőjének, Chris Gorak-nak a következő filmekhez: Különvélemény, Harcosok Klubja, Félelem és reszketés Las Vegasban? A helyes megfejtéseket az androlib.blog.hu kukac gmail.com címre várjuk. A játék a film bemutatóját megelőző napon, december 21-én zárul, hogy a nyeremények még akár a karácsonyfa alá is landolhassanak :) A nyerteseket emailben értesítjük. No de lássuk miket lehet nyerni:

2 pár világítós vodkás pohár:

  2 db pendrive:

 

Emellett kisorsolásra kerül 2 meglepetés képregény is :)

A film Facebook oldalát itt találhatjátok meg. A játékhoz mindenkinek jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr803459686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása