ANDROID SUPERGUIDE

Ahogy megírtuk, lassan már két hete kapható az Inmedio és Relay üzleteiben a PC-World Android különszáma, az ANDROID SUPERGUIDE, amiből mindenki naprakész tudást szerezhet az éppen aktuális Android készülékekről, appokról, trendekről és az Android operációs rendszer alapjairól. Ha nem tudjátok, hogy mit vegyetek karácsonyra az Androiddal mostanság ismerkedő vagy hevesen érdeklődő ismerőseiteknek, akkor ez a kiadvány egy kiváló választás lehet a fa alá :). A tartalomjegyzékbe itt tudtok belenézni, hogy ne vegyetek zsákbamacskát :) (A nagyításhoz katt a képekre)

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr863475583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drusantia 2011.12.20. 08:07:12

Jó kis könyvecske, bár az árakat elég érdekesen írták az egyes mobilokhoz/tabletekhez.
Nekem pl van egy Asus Eee Pad Trasnsformer TF101-esem, és 180000ft-ot írtak rá, pedig én 120300ft-ért (áfával) vettem néhány hónapja, dokkolóval együtt. Szóval nem ilyen media marktos árakat kellett volna odaírni, ahol köztudottan csak megnézni szabad a cuccokat, mert minden méregdrága máshoz képest..

Ocel0t 2011.12.20. 15:47:02

Nagyon halott a nyomtatott sajtó... Sajnos. Én megvettem de minden cikkben ugyanaz van csak más szavakkal. Proci gorilla glass, minden telefonon oldalt kapott helyett a hangerő szabályzó etc.. Tényleg olyanoknak ajánlott akik még nem vettek Androidot és még csak hírből sem hallották

Google+
süti beállítások módosítása