OMG: Házi tuning mobil tartozékok

Mint tudjuk 3 dolog végtelen: a számok, az univerzum és az emberi hülyeség / találékonyság. A mobiljainkhoz manapság rengeteg kiegészítő, tok, tartó, kábel, hátlap, akármi elérhető, de minek is vennénk ilyesmit, ha otthon is össze lehet hozni egy tapétavágóval és a szemetesvödörben talált kacatokkal?

Először is mindenki kapaszkodjon meg. Sikerült? Akkor indulás!

Első "kütyünk" az eső ellen is kiváló védettséget nyújtó, vízhatlan GPS tartónak titulálható biciklis mobiltok, ami a menet közben, az üvegből kilötyögő pálinka ellen is véd. Ára (állványzat nélkül) 10 forint.

 

Csak hogy a PET palackoknál maradjunk itt egy töltővel integrált fali dokkoló. Ára: 10 forint.

 

Igazi szimulátorrajongóknak való eszköz az alábbi "iWheel", amihez nem kell más csak egy kiégett kör alakú fénycső vagy esetleg egy hasonló kaliberű műanyag vízvezeték. Ha leszeditek a mosogató alól akár ingyen is kijöhet, az alsó szomszédnak meg úgyis fizet a biztosító a beázásért. Ára: ingyen vagy max. 100 forint.

 

A következő eszköz kicsit drágább, de hosszútávon megéri az árát. Nagy kijelzős mobil + wifi vagy mobilinternet + kamera + HDMI vagy akármilyen kábel a kamera és a TV közé és máris szemétbe dobhatjuk a kábel TV előfizetésünket. A mobilon streamelhetünk bármilyen interneten található videót, a TV-n pedig nagyban élvezhetjük csodálatos képminőség mellett. Imádkozom az ötlet kitalálójáért illetve azért, hogy sose mondja el Neki senki, hogy már lehet erre a célra készített kábeleket kapni... Ára: borsos, de még megérheti! 

Tábortűz mellé kötelező a gitár. Itt egy nem annyira olcsó típus, de legalább jól szól...

 

Ha valakinek van otthon hasonló tuningeszköze ne habozzon fotót küldeni róla, kitesszük ezek közé! :) Továbbá szívesen várjuk az ötleteket és a tippeket a házi barkácsoláshoz a kommentekbe.

Sancho GPRS mobilnet-megosztó készüléke:

 

Az alábbi szörnyet Zoltán küldte be nekünk: 1-1 ev ajfon utan az elmult evben vegig galaxy s-t hasznaltam, majd visszatertem ios-re i4s kepeben. Kicsit irritalt hogy sok sok kiegeszito iszonyat draga mert Apple cucchoz keszul, ezert elkeszitettem sajat Mono analog amplifier-emet ajfonhoz, de ez a modszer barmilyen keszulekkel kivitelezheto, ara: 0 ft (ha venni kell akkor 49ft tesco darabos wc papir guriga) a keszulek dokkolokent is hasznalhato :) amug komolyan erositi a hangot, mint egy gramofon.


Címkék: hülyeség vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr163477649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2011.12.20. 12:41:38

Jól látom, hogy a "kivetítős" képen a telefon kijelzőjén nem az van, ami a tévé képernyőjén?

bio

talicskás munkásember 2011.12.20. 12:43:25

Átviteli hiba miatt megismétlem, tehát:
A "töltővel integrált fali dokkoló"-nál majdnem leestem a székről! Nagyon veszélyes!

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.12.20. 12:44:43

@bioLarzen: Nem :) Ha kicsit kinagyítod, akkor nagyjából látszik a hasonló kép, a TV-n viszont megjelenik még alsó csíkban a kamera menüje, ezért van az eltérés :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.12.20. 12:46:51

@talicskás munkásember: Igen, a rózsaszín foglalatnál már sejthető volt, hogy a csávó nem fog megállni az egyszerű dolgoknál. Gyanítom, hogy abban a lakásban volt még pár elég súlyos dolog... :)

szekertabor · provo.blog.hu 2011.12.20. 12:49:18

Úgy tűnik, az iWheel egy kiégett kör-fénycsőből van kialakítva.

2011.12.20. 14:41:11

Könnyezem bakker, halálos. iWheel instant get!

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.12.20. 15:23:06

There I fixed it:) Erre rákeresve még egy sor könnyeztető megoldás található a neten. Duct tappel minden működésre bírható!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.01.04. 14:44:21

- Állj, kend újít?!
- I can do it!
:)
(Még több mélylíra: fradyendre.blogspot.com/ )

Sákif za morro? 2012.01.06. 02:49:28

@shitgun: Instant get? De szép míves magyarsággal tetszett fogalmazni!

Google+
süti beállítások módosítása