Újévi Gameloft-akció: minden játék egy kóla áráért

2011.12.28. 11:47 Yarner

A színvonalas és elég borsos árú (de legalább egyszeri kifizetés után simán játszható *khm-khm* Glu) játékairól ismert Gameloft a 10 milliárdos Google-akció nyomában szintén remek újévi leárazást hirdetett. A cég twitterén a következő üzenet látott napvilágot:

Azaz a Gameloftot követők megtudhatják majd, mikor szerezhetik meg a kiadó összes játékát 99 centért. A neten körbefutó sajtóértesülések szerint az akció december 29-étől január 5-ig tart majd, és elképzelhető, hogy - legalábbis az újabb, nagyobb játékok esetében - valamilyen, a 10 milliárdos akcióhoz hasonló vetésforgóban lesznek majd elérhetőek a jóárasított játékok.

Azt hiszem, épp jókor jön a leárazás, a nagy ünnepi punnyadás után jól esik majd egy kis csihi-puhi az érintőképernyőn. Vigyázat! A nagy mennyiségben feltelepített Gameloft játékok károsan befolyásolhatják a készülékünk tárkapacitását! :-)


Címkék: hírek játék gameloft

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr383501579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2011.12.29. 01:02:22

Hmmm... Bár én nem valószínű, hogy egy Gameloftjátékkal fogom megterhelni a Desire-emet, ez azért jól hangzik.

bio

Google+
süti beállítások módosítása