ANDROID SUPERGUIDE - Nyereményjáték

Update: A játék lezárult, a nyertesek Facebookon, mindenkinek köszönjük a részvételt :)

Reméljük mindenkinek úgy indult 2012, ahogy szerette volna, az elmúlt 9 napban sikerült leszokni a cigiről, az alkoholról, minden nap megborotválkozni és csak 3 részt megnézni egy nap a kedvenc sorozatból.

Mivel is kezdenénk mi is az új évet, mint egy szuper Android Superguide játékkal. A játékban 3 PC-World - Android Superguide talál gazdára, amit kérésre Yarner dedikál is Nektek. Ahhoz, hogy a sorsoláson részt tudjatok venni a következő egyszerű kérdésre kell válaszolni: Hanyadik oldalon található az újságban az Androlib.blog.hu-ról készült cikk? A megfejtéseket az androlib.blog.hu (kukac) gmail.com címre várjuk, a játék szerda estig tart, hogy a héten még át tudjátok venni a nyereményeteket :) (persze, hogy ne hagyjunk Titeket nagyon magatokra a kérdéssel, itt egy kis segítség :) )

A játékhoz mindenkinek sok sikert kívánunk no és persze B.U.É.K! :)


Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr373530650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása