A virtuális bárszekrény

Az előző bejegyzésben már megemlítettem a Coctail Flow-t. Az alkalmazást egy hat fős magyar csapat a Distinction fejleszti. A coctail készítéssel foglalkozik, hasznos tippeket ad arra, hogy a bárszekrényünkben található italokból milyen coctail készíthető. Természetesen az adott coctail elkészítésének módját is leírja.

 

Az alap csomagban 126 koktélt receptjét érhetjük el. Ha ez kevés lenne akkor vásárolhatunk újabb csomagokat is. Egy virtuális bárszekrény polcain bejelölhetjük, hogy otthon milyen italok találhatóak meg. Ezután az alkalmazás azokat a recepteket listázza ki amelyekhez megvannak a hozzávalóink. Ha az elkészített ital nagyon bejön akkor annak receptjét elmenthetjük a kedvenceink közé.
 
 
Amit mindenképp meg kell jegyezni az a nagyon igényes design. Szépek a gombok, menük és a koktélok képei. Összegezve én mindenképp ajánlom az alkalmazást. Tökéletes kelléke lehet egy házibulinak, ahol le szeretnéd nyűgözni a barátaid mint menő MIXER. :)
 
Az alkalmazás mobil verziója ingyenes, viszont a tabletre szánt változat 691 HUF-ba kerül.
 
Mobil verzió
 
Tablet verzió

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr263599738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása