Gördeszkázás Androidon

Mike Walley neve nem ismeretlen a gördeszka sportban. Nehány napja elerhető a Marketen a nevével kiadott játék a Mike V Skateboard Party HD.
 


Az app-ot nem feltétlenül csak extrém sport kedvelőinek ajánlom, hanem bárkinek aki elszórakozna nehány megálló között a buszon. A játék hangulata egész jó, a zenék illenek a játékhoz. Alapvetôen nekem bejöttek. A pályák nagyok es elég változatosak is. A grafika azonban jó szívvel értékelve is csak közepes...

 

Ami fekete pontot erdemel az a "trick list". Ugyanis viszonylag keves trükk van amit beadhatunk. Így néha picit korlátoltnak tűnhet a játék. Összegezve szerintem megéri ezt a 462 ft-ot. Ennyiért egy jó hangulatú kreatív játekot kapunk.

Nézzétek meg az alábbi gameplay videót, ez majd meghozza a kedveteket egy kis deszkázáshoz, így a téli időben. :)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr653740330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása