Samsung Galaxy NOTE frissítés

2012.01.23. 14:35 Gabking

 

 

Ugyan a Samsung Galaxy Note nem olyan rég van a piacon (de máris milliós eladott darabszámmal büszkélkedik), de a "régebbi" készülékeket már lehetett OTA frissítéssel 2.3.6-ra frissíteni, most azonban örömteli meglepetéssel szolgáltak a Samsung mérnökei, és az első negyedévben várható ICS frissítés előtt ismét elérhetővé tettek egy csomagot, amiben kisebb ráncfelvarráson, finomításon esett át a különben jól működő rendszer.

Ezek a frissítések főleg a még kézhez állóbb használatot teszik lehetővé.   

Mik is ezek? 
 
  • A LED vakut lámpaként is lehet majd használni
  • A képernyőzár feloldásán, a lezárt képernyőn látható információkon módosítottak. 
  • A naptárban található lokalizációs problémát megoldották
  • Az S-Pen funkcióit is frissítették. 
 
 
 
 
Tehát végre folyamatos világításra is rá lehet venni a vakut, akár egy lámpát, így könnyítve meg a zár keresését éjszaka, a lezárt képernyőn már megjelennek az időjárási adatok is, a kijelző fényerejének automatikus állítását is finomra hangolták a web böngészéshez. Javítottak az akkumlátorhasználaton is, valamint a billentyűzeten is, kihasználva a kijelző nagy méretét, így elérhetővé tették a számsort is a betűk felett, így nem kell külön módot váltani.
 
A frissítéshez nem szükséges KIES alkalmazás, OTA módban érkezik, folyamatosan, egész Európában, semmi más teendő nincs, csak amikor a felső értesítési soron megjelenik a frissítést jelző ikon, elfogadni azt!
 
Mivel ez is firmware  frissítésnek számít, érdemes előtte biztonsági mentést készíteni a fontos fájlokról, tartalmakról.
 
Arról, hogy ez Magyarországon mikor válik elérhetővé még nincsenek információk, de biztos, hogy az Ice Cream Sandwichnek  első negyedéves bevezetése előtt hozzánk is elér.  
 
forrás: 
 

Címkék: frissítés android note galaxy ics ota

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr453740887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.01.23. 17:01:10

Ez a frissítés ezek szerint a szolgáltatóktól független, vagy ugyanúgy meg kell várni a szolgáltatói verziók elkészültét?
Mindenesetre nagyon izgalmas, hogy a Samu is elkezdi OTÁn tolni a frissítéseket...

Gabking 2012.01.23. 17:24:05

Igen, ez szolgáltató független, előbb a gyárilag függetleneket érinti, utána kapják meg a szolgáltatósok (ma itthon még csak Telenor) A 2.3.6-os frissítés is OTA-n jött.. Már nem emlékszem, hogy az, vagy ez a frissítés 70 mega...de erre a számra emlékszem..
Igazából nem tudom melyik hiányzik belőle, nekem eddig is jó volt.. Semmit nem tettem fel rá, még egy hátteret sem, tetszett a gyári.. bár most már foglalkoztat a gondolat, hogy kicsit próbálkozzam vele..

Google+
süti beállítások módosítása