Gyorshír: az első CM9 az LG Optimus 2X-re

2012.02.13. 10:38 Yarner

RC, azaz Ricardo Cerqueira, a CyanogenMod csapat oszlopos tagja tegnap jelentette a Google+-on, hogy elkészült az LG Optimus 2X, az első duplamagos Android-telefon CM9-es, azaz már az Ice Cream Sandwichre épülő build-je.

lg2xcm9.jpgA 2X, mint a sok első fecske, valahogy elsikkadt a későbbi dömpingben, jó látni, hogy végre valami jó is történik a felhasználókkal. Az LG maga is ígért rá hivatalos ICS frissítést, de ennek egyelőre még nincsen sok nyoma.

A build még részben béta, vannak hiányosságai (a legfontosabbak: a videólejátszásban nem megy a hardveres gyorsítás, és az ICS-re tervezett appok, mint pl. a Chrome, beszaggatnak a különleges grafikai implementációk miatt), és RC konkrétan nem ígért semmi konkrétumot támogatás ügyében - de a várakozás akkor is véget ért, az első fagyiba végre belenyalhatnak a 2X tulajdonosok is :-)

A hajtás után egy kis videón látható a rom működésben.


Címkék: lg optimus 2x ice cream sandwich cyanogen mod

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr744100001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása