[Gyorshír] Galaxy NOTE Update

2012.02.14. 12:38 Gabking

A mai napon, (pár perce) elérhető a NOTE OTA frissítése. A frissítés 76.3 MB, még nem az Ice cream Sandvich oprendszert telepíti a telefonra, hanem a régebben említett kisebb frissítéseket. Ez a frissítés a független, nem szolgáltatóktól vásárolt készülékekre elérhető jelenleg!

Note_03_400.jpg

Megváltozottak a következők: 
 
  • A feloldó képernyőn, a feloldás módja
  • A feloldó képernyőn megjelent kiegészítő információ
  • A tárcsázón belül a hívásnapló is megváltozott egy kicsit
  • A vaku elemlámpaként használható, a fokozat három szinten állítható 
Note_01_400.jpg
A megváltozott kezdőképernyő, már az időjárás is kikerülhet, illetve a feloldás módja is változott
Note_02_400.jpg
A hívásnaplóban megjelent egy dirrekt tárcsázási lehetőség.. 
 
Eddig ezeket a funkciókat  fedeztem fel benne, de természetesen amint időm lesz, és jobban utánajárok, bővítem az információkat.. 

Címkék: frissítés android note

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr904104327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujoba 2012.02.14. 16:11:45

Gab, a billentyuzet is valtozott: mivel tul szeles sokaknak az egykezes billentyuzet (tudom, neked nem :) , ezert a beallitasokban be tudod allitani, hogy egykezes, es onnatol kezdve osszebbmegy az egesz billenytuzet, es otsoros lesz.

Gabking 2012.02.14. 16:35:08

@Lujoba: Az első cikkben, amikor magától a frissítésről írtam, már ezt is jelezték, de még a ma letöltött ROM minden tulajdonságát nem tudtam kipróbálni.. ha van még valami, amit észleltél, jelezd, beteszem.. például az S-pen kezelésén is javítottak, de még nem jöttem rá, mit..

Lujoba 2012.02.14. 16:45:10

Az S-jegyzetnél igazitottak a dizajnon a + rajz+ szoveg gomboknal, es ha jol emlekszem, az egy jegyzetben levo lapok kozotti navigacio sem ilyen volt. Sok kritikat olvastam rola, hogy a pen nem ott huzta a vonalat, ahol a toll hegye volt, hanem kb 2 mm-el elotte. Ez mintha mar nem lenne ket mili, igaz, ez attol fugg, jobb, vagy bal kezzel jegyzetelsz, jol van-e beallitva a kez, es ami meg fontosabb: honnan nezed. Nekem sokkal pontosabbnak tunik. Mast egyenlore nem latok! ;)

Google+
süti beállítások módosítása