Gifstitch

Egy kevésbé hasznos de igazán érdekes alkalmazást szeretnék bemutatni ami a GifStitch névre hallgat. Az alkalmazással egyszerűen lehet létrehozni Gif képeket a mobilunkkal. Igazán szép a kezelőfelülete amellett, hogy nagyon poénos dolgokat tudsz művelni vele.

Egyszerűen fényképeket kell csinálni vagy kiválasztani a galériából és az app összerakja a kiválasztott képkockákat egy gif fájlba.

A végeredmény nagyon mókás tud lenni, de ha művészi vénával vagy megáldva akkor abba az irányba is el lehet menni vele. Próbáld ki, nagyon szórakoztató. :)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr264194686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2012.02.25. 10:22:33

Én a Gifmagic nevű profit használom erre a célra. Ez tulajdonképpen csinál egy videót, és onnan szedi ki a képkockákat, majd csinál belőle egy animált gifet.

Google+
süti beállítások módosítása