[Gyorshír] Március 16-án jön az Another World

2012.02.29. 17:16 Yarner

Bizony, hosszú lebegtetés után végre hivatalosan is bejelentették, hogy március 16-án elérhető lesz a Marketen a legendás 16 bites játék, az Another World androidos változata.

anotherworldbanner.png

Aki nem tudja, mekkora legendával állunk szemben (mert valamikor a 80-as évek után született, vagy éppen beteg volt azon az órán), annak ajánlanám az IDDQD blog idevágó cikkét. Eric Chahi sosem látott hangulatot árasztó játéka annak idején sokunkat odaszegezett a képernyőhöz és a joystickhoz Amigán, PC-n vagy Super Nintendón egyaránt (utóbbi esetében gamepadhoz) - most itt az ideje, hogy a másik világba szakadt vöröshajú tudós kalandjait újra átéljük kedvenc androidunkon.

A híradások a 15 éves jubileumi kiadásból ismert feljavított grafikát (puristáknak átkapcsolható az eredetire), intuitív irányítást, OpenFeint achievmenteket és 3 nehézségi szintet ígérnek; a játék ára egyelőre nem ismert.

Türelmetlenek pedig addig is elővehetik emulátoron...

(A videó az ipad verziót mutatja be, várhatólag nem nagyon fog különbözni)


Címkék: hírek játék

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr854226224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabking 2012.02.29. 18:11:45

Na ezt várom! még fizetni is fogok érte! :-)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.02.29. 19:41:51

Én a flashback-et vettem meg (azt hiszem az első vásárlásom volt anno az appstore-ban), de igazándiból nem lehet vele kényelmesen játszni a telefonon.

Darkcomet 2012.02.29. 21:51:03

Én aDOSbox alatt már párszor vegignyomtam. Nem tudom, mi fenének kell egy csomó DOS-os játékot portolgatni, amikor remekül lehet ez alatt az androidos dosbox verzió alól játszani velük.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.02.29. 21:58:20

@Darkcomet: persze, erre finoman utaltam is a cikkben :-)
ebben az esetben azért van pár extra, meg talán az irányítás is jobb valamivel a joypadesnél, de ez majd gyakorlatban válik el...

Darkcomet 2012.03.03. 10:40:04

@Yarner: Adosboxban ez csak konfigurálás kérdése. A srác helyében komplett konfig fájlokat tennék elérhetővé különböző játékokhoz. Pl. a Duke Nekem aDOSbox alól jobban játszható, mint az androidos portja.

Google+
süti beállítások módosítása