A barcelonai Google-vidámpark... khm pavilon

2012.03.02. 14:56 Yarner

Egy rövid videó azoknak, akik idén sem jutottak el az MWC-re (azt hiszem, vagyunk egy páran) :-)


Címkék: google android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr904284599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Russell Coutts 2012.03.02. 18:42:24

Én voltam. Nem volt ilyen nagy az Android stand, mint ez alapján az ember gondolná. Jó volt, szép volt, marha sokan voltak, töménytelen távolkeleti volt (kínai, japán, indiai). Érdekes volt, hogy az eszközgyártóknál domináltak a kínaiak, de a szoftvereseknél nagyot nőtt a japánok aránya. A nagy multik mellett a legdominánsabb nemzet. Nagyon nyomult a MS, kiemelt helyen is voltak. Brutál készülékek voltak minden gyártónál (3D FPS-eket multiplayerben villámgyorsan futtató, tévét vezérlő gépek, akár egymás ellen 10-12-es is összekapcsolódva). Az egész kavalkád inkább az eszközökről szólt, szoftverről alig, legalábbis sokkkkkkkal kevésbé.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.03.02. 19:54:56

Valaki sugja meg, hogy mi volt az a flipper ami a vegen megjelent?

Jah es Androidos pluss babat AKAROK!

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.03.03. 15:02:22

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Még nem sikerült kiderítenem, de addig is ajánlom a Pinball Arcade-et. Ingyenes, és nagyon komoly, professzionális flipper-szimulátor, eredeti asztalok rekonstrukcióival.

Google+
süti beállítások módosítása