[Gyorshír] Galaxy S II ICS hamarosan

2012.03.05. 10:00 Való

A Samsung izraeli részlege bejelentette, hogy a Galaxy S 2 Ice Cream Sandwich frissítése Március 15-étől elérhető lesz. Azt még egyelőre nem tudni, hogy Európába pontosan mikor érkezik a frissítés, de valószínűleg még a hónapban megkaparinthatjuk.  Tehát a 4.0 nagyon közel került az SGS 2 tulajokhoz. Úgy látszik a koreai cég igyekszik beváltani az ígéreteit, miszerint minél előbb frissítik készülékeiket a legújabb verziószámra.
 

A hírhez kapcsolódik még, hogy a CyanogenMod csapata is gőzerővel dolgozik a CM9 portolásán, az elmúlt héten sok készülék főzött CM9 romja úgynevezett Nightly részlegben kapott helyet a honlapjukon. Így történt ez az SGS 2-vel is. Már csak néhány idegesítő bug és hiányosság található ezekben a ROM-okban. Köztük a legfájóbb talán, hogy le kell mondanunk a videó készítésről és sajnos PC-nk sem képes még felismerni telefonunkat, ha azonban a Samsung kiadja a hivatalos frissítéseket a CyanogenModot használók is nagyon hamar stabil verziókhoz juthatnak.

A kísérletezni vágyók és türelmetlenek azonban INNEN letölthetik a legújabb CM9 romokat.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr344288528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ibenny (törölt) 2012.03.05. 11:36:16

Annyira nem nagy az orom, mert meg nincs itt..olyan gyorsan azert akkor sem adtak ki, ha egesz veletlenul tenyleg megjelenne a honap kozepen, kulonosen, h azt vesszuk alapul, hogy mire Mo-ra er onnan, az egy ujabb orokkevalosag lesz. :S

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.03.05. 15:56:27

Azt is megjegyezném, hogy a betett kép egy kicsit félrevezető, mert a TouchWiz nem megy sehova, szóval az ICS-es SGS2 is kb ugyanúgy néz majd ki, mint a korábbi. Első ránézésre talán csak a kék ikonok lesznek árulkodók az értesítési sávban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.03.05. 17:09:11

Közben megnéztem egy videót, maradt a zöld elem, szóval még az sem. A telóra ránézve semmi különbség nem látszik majd...

Való 2012.03.05. 20:41:34

@Yarner: Kedves Kolléga! :D A kép csak illusztráció, egyébként holografikus gombok sem lesznek, mert van ott fizikai. :)

Google+
süti beállítások módosítása