Androlib design verseny - A harmadik nevező

Sikeresen befutott a harmadik nevezőnk is a design versenyre Németh Viktor személyében, aki amellett, hogy designol a BacktotheUK blogon is szórja az infókat az öreg Egyesült Királyságról és az ottani életről.

Ha nagyobban is szeretnétek megnézni, kattintsatok rá.


Címkék: design verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr84300913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gwendir 2012.03.10. 04:50:29

Kezdek aggódni amiatt, h nem fogok tudni dönteni. :) (Persze ez nem igazán baj...)

Ujjra Gyúrok · http://pixelscroller.com/ 2012.03.11. 22:44:16

Az ötlet jó :) Stílszerű, csak nehezen megvalósítható az oldalt körbefogó telefon miatt. Egyszer csináltam egy n900-as fun oldalt (maemo), ami ílyesmi volt. Ott megtapasztaltam ennek a korlátait.

nemethv · http://backtotheukblog.wordpress.com 2012.03.12. 15:45:05

@Ujjra Gyúrok: nem fogja korbe annyira :) A header addig menne le ahol a telefon képernyoje kezdodik, onnantol pedig a lenti gombokig egy 1px magas ismetlodo sav van, majd a footer, amiben a ket gomb (facebook/gmail) kattintható lenne. Egy masik blogon csinaltam hasonlot, bar az nem telefonos temaban volt de a modszer maga mukodott.

Google+
süti beállítások módosítása