Itt a Megasztár app! Hejj-hajj-csijj-hujj

Íme a Megasztár app és a hozzá érkezett sajtóanyag, ami annyira jól sikerült, hogy inkább nem is írtam cikket belőle, hanem bemásoltam az egészet. Néhány megjegyzés azért had legyen közte, mindenkinek király 4 napos ünnepet! :D

Megasztár mobilalkalmazást készített a TV2 (fantasztikus -a szerk.)

Már letölthető a Megasztár legújabb szériájának mobilalkalmazása az App Store-ból és az Android Marketről. A mobilapplikáció számos újdonságot tartogat a TV2 zenei tehetségkutatójának rajongói (rajongói?? -a szerk.) számára.

E hét pénteken látható a Megasztár első élő show-ja a TV2-n, melyben 12 döntőbe jutott tehetség (-nek titulált ember - a szerk.) méri össze tudását. A TV2 a hazai piacon elsőként és egyedüliként készít műsoraihoz mobilalkalmazást (láttunk mi már karón varjút - a szerk.). Legújabb applikációjának segítségével már nemcsak a televízióban, de iPhone-on vagy akár Androidos okostelefonon is élőben nézhetők a tehetségkutató élő adásai (az adás élő, a nóta playback - a szerk).

Az alkalmazás, mely ingyenesen letölthető az App Store-ból és az Android Marketről, számos különlegességgel szolgál (tehát egy casual, megszokott, unásig nyomkodott feature-öket tartalmazó appról van szó - a szerk.). Újdonság, hogy a máris több száz képanyagot tartalmazó videótár és képgaléria mellett (kb. mintha a saját Facebook oldalamról lenne szó... -a szerk.), az élő műsorok alatt a rajongók pár kattintással akár szavazhatnak (kőthetitek a pízt- a szerk.) is kedvencükre (kedvencükre, LoL - a szerk.), az úgynevezett „Taps” funkció használatával pedig az elhangzott produkciókat értékelhetik, és ezt azonnal meg is oszthatják a Facebookon (már ha nem büntettük még az ismerőseinket elég, teljesen fölösleges posttal - a szerk.).

A „Szereplők” funkcióban a 12 versenyzővel (rokonnal -a szerk.), a négy zsűritaggal (a főrokonokkal -a  szerk.), valamint a két műsorvezetővel (a fő-fő rokonokkal -a szerk.) kapcsolatos fontos (fontos :D, inkább irreleváns - a szerk.) információk és videók között böngészhetnek az applikációt használók, a Meganaptárban pedig minden Megasztárhoz kötődő eseményről értesülhetnek, legyen szó az élő showkról, a klubkoncertekről vagy akár a kedvencük születésnapjáról (az én születésnapom december 8-án van, persze ez kb. annyi embert érdekel, mint az, hogy Baricz Gergőnek mikor van - a szerk.).

Az alkalmazás, melyet a TV2-vel együttműködve az Origo készített, már letölthető a https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tv2.megasztar.six és a http://itunes.apple.com/hu/app/megasztar/id506654214 linkekről.

A Megasztár mobilapplikáció mellett exkluzív (jajjmááár - a szerk.) tartalmakhoz a Megasztár weboldalán és Facebook oldalán is hozzájuthatnak a rajongók.

 

Egy szó, mint száz: Get a Megasztár app, or get a life.


Címkék: vicces alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr344316973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decoati 2012.03.14. 19:14:31

na te sem kapsz többet sajtóanyagot :D

Ujjra Gyúrok · http://pixelscroller.com/ 2012.03.14. 21:19:00

@decoati: :) Ez az igazi sajtanyag :) (ó nélkül)

decoati 2012.03.14. 21:30:48

@Ujjra Gyúrok: jah kellene ide egy ilyen "haters gonna hate" blokk, ami tele lenne ilyenekkel. Meg telefon tesztek, stb. hasonló sílusban. Én bírnám!

Drusantia 2012.03.14. 21:40:45

Behaltam a kommenteken :D

kissati66 2012.03.15. 08:45:24

@Drusantia: Szerintem meg túlságosan vicces akart lenni, de erőltetettre sikerült...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.15. 09:04:03

@kissati66: Nem akartam erőltetettre, egyszerűen csak leírtam, hogy mik jutottak eszembe bizonyos kijelentések után. És szerintem a nagy többségnek is ezek jutottak volna :)

nyuzella. 2012.03.15. 12:18:10

Rettenetesre sikerült tényleg ez a poénkodás...

Google+
süti beállítások módosítása