Running Fred - Fuss az életedért

2012.03.14. 09:35 Való

Meglepően szórakoztató, ingyenes játékra találtam. A Running Fred  „története” nagyon egyszerű, hősünket valamiért kergeti a halál. Gyors tempóban, változatosabbnál változatosabb halálos csapdákat kerülgetve kell őt vezetnünk pályáról pályára, úgy hogy  a mögöttünk loholó kaszás ne érjen minket utol.


A grafika viszonylag szép 3D-s, engem kicsit az MDK2-re emlékeztet (ha mond valakinek még valamit ez a cím). Azért akadnak itt-ott elcsúszások és fura textúrák, de nagyobb problémával nem találkoztam. Az irányítás giroszkóp segítségével működik mellette pedig különböző ugráskombinációkat végezhetünk érintésekkel. Szükség is van kombókra és a jó ütemérzékre, mert a végeláthatatlan folyosók és kazamaták tele vannak csapdákkal. Ezek nagyon gyorsan jönnek egymás után és sok fajta van belőlük.  Ha elbambulsz és belefutsz az egyik, akkor Fred barátunk, brutális módon végzi be. Vannak még összegyűjthető pénzérmék ezekből új fejlesztett ugrásokat, plusz életet, skineket, pályákat és egyéb extrákat vásárolhatunk.

A Running Fred egy szórakoztató kis ügyességi játék ráadásul ingyen beszerezhető, tehát a stílus kedvelőinek érdemes kipróbálni.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr314315894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása