Androlib design verseny - A SZAVAZÁS

Annak rendje és módja szerint (és mivel eljött Az Idő) lezárult az Androlib.blog.hu design versenyének jelentkezési időszaka. Köszönjük a 7 versenyzőnek a jelentkezést és azt az x órás munkát, amit ránk fordított és ránk szánt az életéből. :) Az Ő munkás részüknek ezzel vége is (kivéve a leendő nyertesnek), a feladat most Rátok, olvasókra hárul, hiszen eljött a szavazás időszaka, amikor nem más a dolgotok, mint a 7 designtervből kiválasztani, hogy melyikkel újuljon meg a blog és működjön tovább legalább egy évig. A szavazásnak nincsenek különösebb szabályai, mindenki egyszer és egy tervre szavazhat. A szavazás lezárásának időpontja 2012. március 31 23 óra 59 perc 59 másodperc. A legtöbb szavazatot elérő designterv nyer és élesedik a lezárástól számított 2 héten belül itt a blogon. Mindenkinek jó mazsolázást és szavazást kívánunk és kérnénk mindenkit, hogy szavazzon körültekintően, hiszen nem mindegy, hogy milyen ruciban megy tovább az Androlib blog ;). Szóval: Oszd meg és szavazz! :)

A tervek (amikre kattintva nagyban megnyílnak).

1. Csizmadia László János

 

2. Ésik Zsófia (& Grapich Design Studio)

 

3. Horváth Misi

 

4. Németh Viktor

 

5. Gere Attila (Mr. Gere)

 

6.  Mónus Tímea

 

7. Németh Attila

 

8. Larue Design

 

Most pedig remegjen az a kéz és szavazz :) És kérnénk, hogy jól gondold át, nem mindegy, hogy hogy fogunk kinézni :)

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr514324034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gurdjieff 2012.03.18. 22:15:14

Ne haragudj, de nem azt írtátok a pályázatot indító posztban hogy 19-ig tart? Ha úgy értették hogy 19 hajnalig akkor is még legalább 2 óra van hátra, de egyébként a legtöbb pályázatnál a lezárás napja estéig lehet küldeni. Nem kaarok kötekedni, egyébként se fejeztem be a tervemet, de hátha másoknak fontos.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.18. 22:24:44

@Gurdjieff: A felvetés jogos, de mivel egy hete nem érkezett be pályamű, sem érdeklődés nem volt, ezért gyanítottuk, hogy az utolsó 2 órában nem érkezik pályázat. Ha igen, azt hozzá tudjuk csapni minden gond nélkül. Másrészt meg mi is emberből vagyunk, reggel korán kelünk így nem lett volna időnk hajnal 2-ig posztot írni és nem szerettük volna azt sem, hogy csak holnap este kerül ki a szavazás, hiszen 7 ember, időt és energiát nem kímélve dolgozott a saját tervén és küldte be - nem az utolsó pillanatban - azt és Ők bizonyára nagyon várták már, hogy a verseny ezen része elinduljon. A megértésed köszönöm.

Gurdjieff 2012.03.18. 22:55:19

@Tomi from Space: Köszönöm a választ, tényleg ennyi idő alatt is jelentősen szavaztak, sok sikert mindenkinek

Hunn3r 2012.03.19. 11:22:41

Srácok! Látom a tendenciát, kis zöld robot, szép világoszöld szín... Gondolkozzatok el, sajnos a kis robot, már a google playből is eltűnt, és a zöld színt is lecserélte az ICS arra a szép babakékre. A helyetekben megfontolnám a kék színű oldaldesignokat is, hisz előbb utóbb mindenki telefonján (gyári/custom romokkal) ICS lesz, és a zöld szín nem lesz olyan hangsúlyos többet. Az 5. skin egész szépen hozza az ICS utánérzést, esetleg az utolsó, a 8. egy másik fejléccel, szintén megfontolandó lenne szerintem.

Persze ezért van a szavazás, csak egy kis gondolatébresztőt akartam összeeszkábálni :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.19. 11:30:40

@Hunn3r: Hát, ezzel már elkéstél egy kicsit... :)

Ebben a designolásban az a jó egyébként, hogy bármit is csinálunk, az se jó, szóval most legalább van miből válogatni. :) Ha meg normálisan megnézi az ember (és most nem bántani akarok senkit, mindenkinek nagyon örülünk, aki tervet küldött be és nagyon tiszteljük a munkáját), igazából 1 vagy 2 olyan terv van, amin látszik, hogy "tanult" ember csinálta (ergo nem csak a photoshophoz ért, hanem tudja, hogy minek-hogyan kell lennie, könyvekből, trendekből tanul és okul és nem egy iderakomodarakom tervet állít elő, amiből majd lesz valami). Én is ezért nem csináltam tervet, mert én nem értek hozzá, valszeg egy szétzilált oldalt csináltam volna, így hát maradt a szavazás, hogy a lehető legjobbat választhassátok ki magatoknak :) Remélem ez így is fog történni és mindenki elégedett lesz.

Aki meg nem, annak volt rá 3 hete, hogy beküldje a saját elképzelését, ha meg nem tette, hááááát... :)

Mr. kisPocok 2012.03.20. 14:06:19

Srácok! Most láttam a verseny állását, gondolkozzatok kicsit. Olvashatóságot tartsátok szem előtt, mert egyik másik nem üti meg a szintet. Örülök, hogy voltak akik vették a fáradságot és készítettek dizájnt, de nevezzük inkább dizájn tervnek és szavazás után gondoljátok át bőszen, javítsátok át őket bátran.

Valamint ne a lájk vadász trollok döntsék el, hogy olvasni fogom-e tovább a blogot vagy sem!

köszi, hajrá

nemethv · http://backtotheukblog.wordpress.com 2012.03.21. 12:34:50

Csendben egyetertek azzal hogy a szavazas ilyen esetekben inkabb arrol szol h ki tud tobb embert megmozgatni. Lehet erdemesebb lenne ha a blogtulajok dontenenek esetleg a szavazatok valamilyen szintu figyelembevetele mellett.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.21. 14:29:52

@nemethv: Igen, látjuk mi is, hogy van ilyen játékos a pakliban :) Gond egy szál se, a szavazáson nyertes pályaműnél először is megnézzük, hogy a versenykiírásnak megfelelő formai kritériumoknak megfelel-e (1280*1024-re optimalizált és annyiban lett-e beküldve). Mennyire van szépen elkészítve és technikailag megvalósítható-e. Ha a szavazáson nyertes pályamű ezen feltételek valamelyikének nem felel meg, akkor jön a következő helyezett és így tovább sorrendben "lefelé", mindaddig, amíg olyanra nem érünk, aki megfelelt a követelményeknek :)

milu vagyok:) 2012.03.24. 18:30:48

Látom, itt is az kap a legtöbb szavazatot, akinek a legtöbb haverja van. A 8-as pályamű grafikus szempontból értékelhetetlen, húsz fillért se ér, mégis vezet. Érdekes...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.24. 18:31:46

@milu vagyok:): Igen, ezt mi is észrevettük, leveleztem is velük és kiszálltak a versenyből, csak nem szedtem le őket, úgyhogy relax, nincs gond... :)

Google+
süti beállítások módosítása