Sony-hírek: magyar webshop, az első ICS-mobil

2012.03.21. 18:13 Hrobert

A Sony háza táján két érdekes bejelentés történt a napokban, az első főleg "kishazánk" fiainak érdekes, míg a másik egy jóval nagyobb piacot örvendeztethet meg. 

A számunkra érdekesebb hír, hogy a tegnapi napon megnyitotta virtuális kapuit a Sony Mobile magyarországi webáruháza, ahol nyitási akció keretében kedvezményesen vásárolható meg minden készülék. A készlet egyelőre csak egy konkrétan Sony címkés terméket tartalmaz, az Xperia S-t, de természetesen az újabb Sony Ericsson mobilok közül is lehet válogatni, nevesül a 2011-es Xperiákat, és a tavalyi modellpaletta néhány "butább" tagját. 

sonystore.JPG

A másik bejelentés az első Ice Cream Sandwich alapú Sony készülék érkezéséről szól, a hírnek azonban igazán a kínai rajongók örülhetnek, ugyanis egyelőre úgy néz ki, csak a Nagy Falon túl lesz elérhető a jégkrémes újdonság. 

sony-xperia-neo-l.jpg

A telefon fő vonzereje egyébként csupán a friss operációs rendszer, hiszen technikai paraméterei alapján gyakorlatilag egyezik az elődmodellel, illetve a 2011-es termékskála többi tagjával. Ennek megfelelően Qualcomm MSM8255 processzor hajtja Adreno 205-ös grafikus gyorsítóval megtámogatva, 512 MB RAM, illetve 1 GB belső tárhely társaságában. Kijelzője 4 inches, 480x854 képpont felbontású, kamerája 5MP-es, 720p-s videofelvételre képes, LED villanóval támogatott, és bár első blikkre elkerülheti a figyelmet, de van előlapi optika is, VGA felbontással. Természetesen nem hiányzik a WLAN, Bluetooth, és GPS szentháromság sem, valamint 7,2/5,76 megabites HSPA átvitelre is képes a masina, akkumulátora pedig 1500 mAh kapacitású. jellemzőiben is a ma már erős középkategóriának számító mezőny felé húz. Dizájnban, mint látható még a közös korszak elemeiből építkezik, bár inkább a Play juthat róla eszünkbe, mint közvetlen elődje, a Neo V.

Várható ára és megjelenési ideje még nem ismert, de ez is jelzi, hogy minden bizonnyal az ütemtervnek megfelelően számíthat a többi Sony tulajdonos is az ICS-frissítés érkezésére.


Címkék: hírek bejelentés sony hír sony ericsson ics xperia készülékek ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr404330981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ciccic 2012.05.22. 11:13:33

Jó jó. De most akkor van valami elérhetősége ennek a Sony mobilnak Magyarországon? Vagy a Sony Ericssonosok viszik? Email cimük?

Hrobert · http://androlib.blog.hu 2012.05.22. 11:46:57

@ciccic: hát ez egyelőre nem tiszta nekünk sem, a webshopon van fenn egy emailcím, elvileg az az ügyfélszolgálati elérhetőség, de az még konkrétan sonyericsson végű... Gondolom időbe telik mire lezajlik az átmenet, de tulajdonképpen ez csak formaság, ugyanazok viszik mint eddig valószínűleg.

Google+
süti beállítások módosítása