Morze

2012.03.24. 18:25 Való

Új pletyka látott napvilágot miszerint az Android legújabb Jelly Bean névre keresztelt 5.0-ás változata, előbb érkezik, mint gondolnák. 2012 harmadik negyedévére utalnak a nem hivatalos források. (Eddig minden frissítés az adott év utolsó negyedében jelent meg) Úgy látszik a Google nagyon gyorsan szállítani szeretné az új verziót, pedig az ICS még csak a készülékek 1,6%-án fut. Konkrét információkat a fejlesztésekről a Június végén esedékes I/O konferencián várhatunk.


 

Galaxy Note ICS frissítésre készül a Samsung. A teljes értékű 4.0 mellett, prémium szolgáltatások is helyet kapnak a csomagba. Képeslap küldés, rajzfüzet bővítő szolgáltatásokkal, instant smile csomag és sok más. A beharangozó videóból minden kiderül.

Az iOS-en nagy sikereket elért Instagram hamarosan érkezik Play Store-ra. A készítők azt ígérik, hogy néhány dologban jobb is lesz, mint az iPhone-os változat. Jelenleg zárt béta verziónál jár a projekt, szóval már tényleg közel a megjelenés.


Fruit Ninja frissítés érkezett, amely Multiplayer funkciót is tartalmaz. A játék tulajdonosai ezentúl online vagy akár helyi hálózaton keresztül is szabdalhatják a gyümölcsöket. Aki még nem szerezte be a játékot, de kedvet kapott a multimókához az innen letöltheti.


MIUI legújabb Ice Cream Sandwich alapú 4-es verziója elérhetővé vált, HTC Sensation,Galaxy S II, valamint Huawei Honor készülékekre. Aki nem ismerné a MIUI-t tudnia kell, hogy az Android egyik legsikeresebb főzött ROM-járól van szó. Formabontó kezelőfelülete és témázhatósága teszi kiemelkedővé.  A ROM-ok egyébként használható állapotban vannak, de a témák közül még sokat nem sikerült kompatibilissé tenni az ICS-el. A ROM-okat itt megtaláljátok.

 

Végül pedig egy formabontó virtuális billentyűzet jelent meg MessagEasee néven.  Az angolban(!) leggyakrabban használt 9 karakter megnyomására van lehetőségünk, a többit egy Swypehoz hasonló ujjhuzigálós módszerrel tudjuk előcsalni. A program ingyen letölthető Play Store-ból. Innováció kedvelőknek érdemes kipróbálni.

 

Szerkesztői Jegyzet: Mi ez a Morze? Rendszeres olvasóinknak biztos feltűnt, hogy ilyen eddig nem volt nálunk. Mostantól ezzel a címmel fognak megjelenni olyan rövidhírek, amelyekből nem akarunk külön postokat csinálni, de mégis érdekesek és együtt helyet kapnak nálunk egy hosszabb gyűjteményként. Nem lesz rendszeresített megjelenési nap, egyszerűen akkor jelentkezünk, ha sok ilyen hírrel találkozunk.


Címkék: frissítés ninja android bean note fruit galaxy ics v4 jelly miui instagram messageeasee

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr914336296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagameri_ 2012.03.24. 20:25:32

Nagyon jo otlet, csak igy tovabb!

Való 2012.03.24. 20:27:08

@Rum-cájsz: Köszönjük szépen! :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.03.24. 21:24:33

@Rum-cájsz: Rumcááájsz :D Jól elvagy tűnve vazze :D

Bagameri_ 2012.03.26. 18:22:26

@Tomi from Space: Itt vagyok én, de csak olvasok, nem írok. :D

Google+
süti beállítások módosítása