Morze

2012.03.27. 18:21 justStevee

Nem nagy meglepetés, de azért tiszteletre méltó dolog, hogy a Rovio  Angry Birds Space játéka nem teljes 3 nap alatt túllépte a 10 millió letöltést ami azt jelzi, hogy a madarak még mindig szárnyalnak és a játék iránt töretlen a kereslet.

 


 

Az már nem új hír, hogy a méltán népszerű eddig csak iOS-en elérhető alkalmazás az Instagram hamarosan androidra is megérkezik. A készítők előálltak egy honlappal amire regisztrálva a legelsők között értesülhetünk ha letölthető lesz az alkalmazás. Akik szeretnének a sor elején lenni azok ezen a linken regisztrálhatnak: instagr.am/android/

 


 

Hamarosan Japánban és kontinensünkön is elérhető lesz a Panasonic legújabb android alapokon nyugvó telefonja az Eluga. Japánban március 29-étől lesz elérhető majd a rá következő hónapban Európában is. Technikai fronton nem csúcskészülék: 4,3” 540×960-as AMOLED kijelző, Texas Instruments kétmagos 1 ghz-es processzor, 8 megapixeles kamera, WLAN, GPS, sztereó Bluetooth, NFC, 4G HSPA, és 1150 mAh akkumulátor. De ha jól sikerül árazni, még akár keresett készülék is lehet.

 

A HTC közleményben tudatta, hogy április 30.-án megszünteti a HTCSense.com oldalt és arra kéri a felhasználókat, hogy az ott tárolt adataikat mentsék le. Ez a felhő alapú szolgáltatás a HTC tulajdonosok életét könnyítette (volna) meg, sok kényelmi és biztonsági funkcióval, de ezek szerint nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr44344127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hkacsa · http://hkacsa.blog.hu 2012.03.29. 13:59:43

+1 rövid hír: megjött a hivatalos 4.0 update HTC Sensation Telenoros telefonra

Google+
süti beállítások módosítása