Temple Run - az igazi, végre

2012.03.27. 10:06 Yarner

Mi sem mutatja jobban az iPhone-os kultjáték, a Temple Run androidos megjelenését övező várakozásokat, hogy az elmúlt hetekben egyre-másra jelentek meg a hamis, adathalász és egyéb Temple Run néven futó rém-appok a Play Store-ban, sőt, egy sima keresésre a Play a sok találat miatt ki sem adja az új, ámde valóban hivatalos alkalmazást, így Ti is kénytelenek lesztek a mi linkünket használni...

Szóval mi is ez? Egy nagyon egyszerű, viszont gyors tempójú és rettenetesen addiktív reflexjáték: kalandor hősünkkel abban a pillanatban találkozunk, amikor (miután megszerezte az ősi dél-amerikai templomból aa felbecsülhetetlen értékű bálványt) örült tempóban menekülni kezd a nyomában lihegő szörnyek elől. Ennyi a lényeg: hangulatos díszletek között 3D-ben kell futni mint az őrült, közben kikerülve a számtalan rejtett csapdát, és begyűjtve mindenféle hasznos vagy értékes bónusztárgyat.

temple2.jpgtemple1.jpg

Az irányítás nagyon emberbarát: nincsenek virtuális gombok, mindent gesztusokkal vagy a telefon billentésével lehet megoldani. A grafika szép, bár  nyilván nem egy Shadowgun-színvonal, de ennél a tempónál nem is ez a fontos.

A játék ingyenes és reklámmentes - viszont lehetőségünk van érmeket vásárolni, amiket aztán különböző hasznos dolgokra költhetünk (powerupok, új karakterek, háttérképek, stb.)

Mit mondhatnék még? FUTÁS!!!

google_play.JPG


Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr764342935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bungee 2012.03.31. 10:27:08

en meg csak par hete hasznalok androidot,igy nem vagyok meg teljesen kepben, de hogy lehet az hogy a google hivatalos oldalarol adathalasz programokat toltsek le? mielott kikerulnenek az oldalra nem ellenorzi senki?

Google+
süti beállítások módosítása