Lezárult a design verseny

A nagy sikert aratott design verseny két nappal ezelőtt lezárult, így hát itt az ideje, hogy kihirdessük a győztes, mely nem más mint:

 

Igen, Mónus Timi, aki a letisztult designjával happolta el az első helyet az Amigásoknak talán még ismerős Alien Breed like terv elől. Ezúton szeretnénk megköszönni a 8 versenyzőnek a fáradhatatlan munkáját, a 604 szavazónak, hogy szavazott és döntött és nekünk, hogy megszerveztük ezt az egészet és végig is csináltuk, annak ellenére, hogy a felénél azt éreztük, hogy pengeélen táncolunk. A tánc szerencsére jól sikerült, és nagyon várjuk, hogy felvehessük az új rucinkat :)

 

A félreértések elkerülése végett: A screenshot a verseny lezárásának pillanatában történt. A szavazást nem távolítjuk el az adott posztból, de az innentől beérkezett szavazatok már nem számítanak bele a verseny végeredményébe.


Címkék: design verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr814360467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása