A leggenyóbb Android telefon ever

Steve Jobs emlékét már ezerféle módon próbálták beszennyezni a vicces oldalakon keresztül, a saját arcába marni készülő szoborig és már-már azt hittem, hogy ez az időszak lecsengett és nem találkozom  sehol ezzel a viccesnek koránt sem mondható jelenséggel. A mai napon viszont egy másik telefon kapcsán (amiről lentebb írok, hogy miért is vicces), találtam ezt az érdekes elnevezésű telefont és kompozíciójú promó képet.

Hölgyeim és Uraim, kérem kapaszkodjanak irodaszékeik karfájába: Zhuophone iO4 Android 2.34 MT6513. Igen, van ebben minden, iO4, Android, Gingerbread és ami a legjobban kiütött: Van benne Steve Jobs is. No de jöjjön a kép, ami kiverte nálam a biztosítékot és amit egyszerűen kommentálni se tudok. Kérem dőljenek hátra és mélázzanak el rajta, mert ilyen, szinte minden elemet és praktikát felvonultató kompozícióval nem lehet egykönnyen találkozni:

A most következő gyöngyszemet pedig JustStevee találta és azért akadt meg rajta a szeme, mert a dual core-os processzor igazából 2*1 mag helyett, csak 1,5 magos (MSM7201A (ARM11) 528MHz + ARM9 274MHz). Fényét tovább emeli a remekül megalkotott iPhone design és a néhány fotón feltűnő erősen Apple like ikonok. Az ára 200 dollárért szinte baráti, átlagban mindannyian elszórjuk ennek a pénznek legalább a felét hülyeségekre / hó, miért ne lenne ez a következő? (azért, mert már nem lehet belőle egy darabot sem kapni - szerencsére). A 2.3.4-es Android biztosan jól muzsikál rajta, főleg, hogy feltehetően a custom ROM-ok custom ROM-ja fut rajta.

Ami igazán meghökkentő volt számomra és megakasztotta a reggeli csirkemellsonkát a torkomon:

 

Szóval aki akarja teletömetheti ingyenes appokkal is a telefonját 20 dollárért, hogy végre megvethesse a lábát az információs szupersztrádán. A hülyének is megéri, a kínaiaknak pláne. Ha valaki volt üzletileg annyira konstruktív és bevállalós, hogy rendelt már ilyen telefont és még mindig a birtokában van, szívesen látnánk egy közös tesztre, hogy lássuk, hogy mire is képes egy iO4 Android Gingerbread 2.3.4.5.6 almát evő szörnyszülött, Steve Jobs lelkével a belsejében.

Addig is kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek és internetről ne vegyenek semmit, csak vasgolyót, de még azt se.


Címkék: apple bulvár gagyi kínai

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr964462455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rikybaba 2012.04.20. 14:33:52

Had emeljek ki a Zhuophone iO4 érdeklődői közül egy hozzászólást:
by Marie:
So basically this is the iphone 4?

:D
De ez sem gyenge:

by Angel Gómez:
Hola. Me parece muy interesante este mobil. Mi pregunta es si es 3G. Gracias
Reply:
It is GSM phone.
If you need 3G phone, we recommend you Goophone 4GS Android 2.3.4 Gingerbread 3G WCDMA Video Call
www.etotalk.com/goophone-4gs-android-234-gingerbread-3g-wcdma-video-call_p2769.html
Thanks

Sajnos az iménti link nem él már és a Goophone kulcsszóra sem mutat az etotalk oldala találatot, pedig megért volna egy misét. :D

A nép fia 2012.04.20. 17:23:48

Csak én nem értem, hogy mi ez a zagyvaság?

Magnat 2012.04.20. 19:37:47

200 usd az mai áron olyan 46k, annyiért inkább egy pár hónapos ZTE Skate vagy egy új Blade. Vagy plusz 6-8k és Samsung Galaxy Ace.

Zol 2012.04.27. 13:41:25

Ez kb. az utolsó szériák egyike, amin lehet még röhögni, úgyhogy osszátok be. :)

Google+
süti beállítások módosítása