A Twitter érdekességei

2012.04.22. 16:10 Gabking

Mindenki megnyugodhat, Androidos blog vagyunk, voltunk, maradunk, és nem kívánjuk ez feladni pár celeb ”véletlenül” lefotózott melléért..


Azonban még így is találhatunk olyan érdekességeket, amiket a szorgosan csiripelő tömeg hoz létre, és oszt meg. A mostani fényképre egy lelkes indiai barátom hívta fel a figyelmem. (gondolom azóta már ellepte a facebookot) A Samsung hivatalos Twitter csatornájára került fel egy kép. Itt nem is a kép maga, hanem a fotón látható információk a lényegesek, és viccesek..

Samsung_Mobile_twitter.jpg


Nyílván számtalan magyarázat lehet, hogyan jött létre, kezdve az egyszerű képmanipuláláson, egészen a fatális véletlenig. Egy biztos, hogy ha ez eredeti, akkor a Samsung gyorsan meg fog válni a hibázó munkatárstól.. (Dél-Korea ilyen, nem nagyon tökölnek, a felelős az állásával fizet.)


Címkék: Samsung Twitter IOS

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr454466663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása