A Samsung csak szopatta a népet

Az ez alatti posztban már kidühöngtem magam arról, hogy hogyan képes a világ egyik legnagyobb vállalata megszívni egy low-cost szerveren futtatott teaser oldallal, de - szinte hihetetlen módon - majd' 4 órás küzdelem után sikerült az oldalt életre lehelni, amihez ezúton szeretnénk gratulálni! Az üröm az örömben az, hogy a Samsung csak szopatott mindenkit, nem jött előrébb semmilyen bejelentés, semmilyen megjelenés, semmilyen információadás, egyszerűen csak húzzák az agyunkat, hogy aztán húzhassák a zsebünket. Köszi, nem.

 

No de itt a lényeg, ami kikerült, erre vártunk 3 napot. Ha akartok és nincs még rossz szájíz, akkor regisztráljatok:

 


Címkék: samsung

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr174468775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eznemfoglaltnick 2012.04.23. 17:57:49

Engem így se basz föl, meg ha 3 nappal előbb lenne, az sem. :D

Darth Zed 2012.04.24. 10:10:15

Nem, nincs rossz szajiz, csak egy ilyen elmeroggyant idiota lehet kepes egy ilyen piszlicsare dolog miatt fennakadni. Ez van pajtás, a "rizszabálók" pont a hozzád hasonló szerencsétleneket akarták megszopatni, sikerrel. Te meg még asszisztálsz is hozzá meg dupla bejegyzésben rinyálsz. Samsung vs. Tomi from Space: Touché :-DDDD

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.04.24. 10:13:59

@Darth Zed: Látom a közgazdaság tudománya olyan távol van tőled mint sztívdzsobsztól az adakozási vágy :)

Google+
süti beállítások módosítása