Ladies and Gentlemen, this is Hollywood!

Hiába lehet már évek óta videózni és fényképezni a telefonunkkal, mégis kevesen használják - érthető módon - ezt a funkciót a készülékek nagy részénél még joggal silánynak nevezhető minőség és kellemetlenségek miatt (remegő kéz, stb.) A most bemutatott app ezen változtatni fog, mától mindannyian videózni fogtok, aztán effektezni, aztán YouTube-ra tölteni és megosztani.

Miért? Mert állat. Az Ultimate Special FX egy ingyenes app (nyílt forráskódú is egyben, source a weboldalukon).  Az appal a felvett videóinkra tudunk robbanásokat, lezuhanó repülőgépeket, becsapódó rakétákat és egyéb effekteket tenni rémesen egyszerű módon. Aki dolgozott már Vegas Pro-val vagy Adobe Premierrel, az tudja, hogy nem két perces meló, az ilyen motívumok összekattintása, vicces, hogy egy Androidos appal egy 5 éves gyerek is össze tudja hozni. Mit is mondhatnék? Ta tatataaaa tatatatata tataratatatatatatata tatatataaaaa lálálálááááááá lálálálááááááá lá-lá-lá-láááááááá!

 


Címkék: alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr384470172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2012.04.24. 10:31:59

Hú, ez de állat, valószínűleg Michael Bay is ezzel fogja készíteni a legújabb filmjét :)

"Aki dolgozott már Vegas Pro-val vagy Adobe Premierrel, az tudja, hogy nem két perces meló, az ilyen motívumok összekattintása, vicces, hogy egy Androidos appal egy 5 éves gyerek is össze tudja hozni."

Ez azért - szakmabeliként - kicsit erős.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.04.24. 10:40:01

@Gery Greyhound / Jön az el-számolás 2012! Infó itt: Jó nyilván, meg sosem lesz ezen olyan effekt, amire George Lucasnak kinyílna a csipája, de azért én Premier-rel rengeteget szívtam :) Kipróbáltam minden területen magam, a videózás egyedül az, amihez soha, semmi pénzért nem nyúlnék, annyira nyögvenyelős számomra.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2012.04.24. 21:01:17

@Tomi from Space: Pedig a videózás jó móka, ráadásul a Premiere még egy egyszerű és felhasználóbarát cuccnak számít. Egy After Effects, na az már keményebb dió, de 1-2 év alatt meg lehet tanulni.

Gordy 2012.04.25. 22:52:09

Húzzák f*szukra ezt a sz*rt, hogy ez se támogatja a hvga felbontást, ugyan az a csicska hozzáállás, mint a kakiloftnál, elnézést az ilyen komment ért, de az ilyet gyűlölöm...

Google+
süti beállítások módosítása