SnapNPlay - A mobil kottázó

Már számos zenei programról írtam itt a blog hasábjain, voltak szintetizátorok, samplerek, és WiFi-n keresztül mobilból készült MIDI controller is. Amiről most írok, az ismét egy újdonság, ilyen app-hoz még nem is volt szerencsém és igazából eszembe sem jutott, hogy erre is lehet használni a mobilt, pedig tényleg, nagyon is.

A SnapNPlay egy fotózással egybeforrt karakterfelismerő program, nem több és nem is kevesebb. Speciális képessége, hogy az írás helyett a kottát és a hangjegyeket képes felismerni és visszajátszani. Van belőle free (demo) és paid verzió is, reméljük egyszer odáig fejlődik, hogy MIDI-be is lehet belőle exportálni, aztán irány a PC, mert mobilon még mindig nem vicces a zeneszerzés.

 


Címkék: zeneszerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr704470093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása