Segítségeteket kérnénk

2012.04.27. 20:54 Való

Kedves Androlib olvasók!

Egy nagyobb lélegzetvételű cikken dolgozunk melynek témája, hogy miként is integrálják életünkbe az okostelefonok az internetet, ehhez kérnénk a segítségeteket, egy néhány perc alatt kitölthető kérdőív formájában.  Ennek az eredményeire támaszkodva írjuk  meg a posztot, tehát fontos lenne, hogy minél többen kitöltsétek. A nagyon segítőkészek természetesen megoszthatják a linket barátaikkal, mert minél többen töltik ki annál pontosabb adatokra támaszkodva tudjuk megítélni, hogy mennyire véditek magatok az Interneten és lassan az okostelefonjainkon bújkáló csúnya bácsiktól.

A kérdőívet itt találjátaok: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEZWcTBEQmg0bGJVQkJBamZqVTRlYmc6MQ

Köszönjük Szépen!


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr234477094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikk a Nick 2012.04.27. 22:57:05

Kitöltöttem. Néhány észrevételt hadd tegyek.
Egyrészt túlontúl a facebookra van kihegyezve, a harmadát nem töltöttem ki, lévén nincs (és nem volt, nem lesz) hozzáférésem.
Másrészt miután van olyan kérdés, hogy melyik ilyen közösségi izét használom, és ott olyan opció is(helyesen), hogy egyik sem, felettébb furcsa, hogy a közösségi hálón történő személyes adatok megosztására kötelező a válasz. Ez még szülhet fals eredményt, mert én például, miután egyet sem használok, nyilván nem aggódom az adataim miatt sem. :)
Ettől függetlenül az elgondolás jó, várom a cikket!

Való 2012.04.27. 23:19:56

Köszi szépen a dicséretet. :)

Azért van a Facebookra kihegyezve, mert az internetező emberek jó része tag, illetve ez jelenleg a legfelkapottabb közösségi háló.

Mivel nincs Facebookod, és semmilyen szociális hálózaton nem vagy tag, ezért valószínűleg nem osztasz meg személyes jellegű információkat magadról soha a szociális hálókon, de javítottam a hibát és kihagyhatóvá tettem a kérdést. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. :) Valamilyen hibaszázalék mindig van az ilyenekben, és sajnos sokan próbálják jobb színben feltüntetni magukat még az ilyen anonim teszteken is. Ennek ellenére remélem, hogy egy általános képet kapok majd a dolgokról.

Az, hogy nem vagy tagja egyetlen szociális hálónak sem, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem aggódsz az adataid miatt, hiszen lehetséges, hogy pont azért nem vagy tagja egynek sem, mert aggódsz az adataid miatt. :D

Fikk a Nick 2012.04.28. 00:09:46

@Való: Nincs mit. :)
Az, hogy nem vagyok tagja közösségi hálóknak egyszerű magyarázattal bír:
a hideg ráz az egésztől, látom, ahogy a kollégáim lassan már munka közben is ezzel vannak elfoglalva, sokszor gyorsabb lenne velük a kommunikáció, ha a face-en folytatnánk. Meg a sok felesleges, néha elképesztően ostoba tartalom, amiket megosztanak. Meg sorolhatnám. De mondhatnám azt is, hogy öreg vagyok én már ehhez. :)
És nem az adataim miatt aggódok, mert vásárolok, letöltök, minden egyebet csinálok a neten. :)

Google+
süti beállítások módosítása