Az Angry Birds Space is "kassza"siker lett

2012.05.02. 15:58 justStevee

Az Rovio slágerjátékának legújabb része jött, látott és győzött, nem hiába volt annak idején a nagy hírverés, a beharangozó videók, kicsit több mint egy hónap alatt túllépte az 50 millió letöltést, így méltán érdemelte ki a világ legtöbbet letöltött játéka címet. A Rovio egy finn székhelyű cég, ami az Angry Birds bemutatása előtt már a fennmaradásáért küzdött, mára már évi 100 milliós forgalmat tudhat magának. Ezt a játék mellett, annak a felépített brandnek is köszönheti, ami számtalan plüssfigurát, Angry-s emléktárgyat és kiegészítőt takar. És valljuk be, aki már játszott ezzel a játékkal az erős vágyat érez, vagy már a vágyon túl is van (mint jómagam), hogy beszerezzen magának valami játékhoz kapcsolódó apróságot. Az Angry Birds iOS, PC, Mac platformokra és Androidra is elérhető. Az android verzió érdekessége, hogy ingyenes, de cserébe el kell tűrnünk a játékban megjelenő reklámokat. Jelenlegi állás szerint a Rovio 2013-ban kiviszi a tőzsdére a  céget.
Személy szerint kíváncsi vagyok, hogy a mérges madarak után, tud-e még valami újat mutatni a cég, vagy ezt a „lovat” próbálja meg minél tovább meglovagolni.

angry_birds_space.jpg


Címkék: angry birds

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr734484521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2012.05.03. 06:42:40

Biztos bennem van a hiba, de én nagyon hamar meguntam, aztán le is töröltem. Valahogy már hidegen hagy az egész Angry Birds mánia.

Google+
süti beállítások módosítása