Nyereményjáték - Ezúttal csak fiúknak

A lányoknak kiírt nyereményjáték rendkívüli felháborodást váltott ki sokatokból, aminek mind itt, mind Facebookon hangot adtatok, úgyhogy még mielőtt elvitt volna a harag kénytelen voltam egy mindannyiunknak érdekében álló döntést hozni, miszerint indul egy újabb nyereményjáték, kizárólag fiúknak! Remélem ezzel csillapodnak a kedélyek, mindenki megnyugszik és még több app ajánló érkezik be hozzánk. No de lássuk a részleteket!

A feladat: Írj nekünk pár sort (minimum 600 karaktert), a kedvenc Androidos appodról. Hogy találtál rá? Mire használod, miért szereted, hogyan tette jobbá / szebbé / szórakoztatóbbá az életed? A levélbe még írd bele az életkorod, melyik városból írsz és mi a foglalkozásod (azért, hogy lássuk, hogy milyen fiúk szerelmesek még a szerelmeinkbe, a kütyükbe!) aztán küld el a címünkre: androlib.blog.hu (kukac) gmail pont com.

Az így beküldött app ajánlókból egy posztot is csinálunk, amit közzéteszünk itt a blogon, ami azért is jó, mert új appokat ismerhetünk meg és végre kiderül, hogy mik azok a programok, amiért oda vannak a fiúk is :)

A legjobb / legviccesebb leírások beküldői között  1-1 darab The Babe Team - Over there c. CD-t sorsoulunk ki, amiben egy poszter is található!

 

 

A játék 2012.05.27-én, vasárnap éjfélkor zárul, eredményhirdetés és poszt pár napra rá. Mindenkinek jó játékot kívánunk! :)


Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr954522152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ocel0t 2012.05.17. 14:00:14

Ezt már szeretem, meg is ragadom a klaviatúrát, jó appból pedig nincs hiány :)

Google+
süti beállítások módosítása