[Gyorshír] A HTC friss ICS update menetrendet adott ki

2012.05.23. 09:00 Yarner

A tajvani gyártó friss listát adott ki az Ice Cream Sandwich frissítést kapó készülékek várható upgrade-menetrendjéről - ezúttal egy-két hónapos pontossággal megadva a várható időpontot. Tekintve, hogy az ICS tavaly október óta elérhető, gyorsnak nem nevezhető az ütemezés, de azért mégis csak jó tudni, hogy dolgoznak valamin a HTC mérnökei, és nem lábukat lógászva csücsülnek a One széria babérjain.

htcics.jpg

(Arra viszont senki ne számítson, hogy az ICS frissítéssel a Sense 4-et is megkapja, a HTC világossá tette, hogy ez egyelőre a One készülékek előjoga)

Lássuk a kivonatos listát, a teljes táblázat a HTC oldalán érhető el

HTC Desire S                     Június-Július
HTC Desire HD                   Július-Augusztus
HTC Sensation                   Március-Június
HTC Sensation XE              Március-Június
HTC Rhyme                       Június-Július
HTC Thunderbolt                Július-Augusztus

.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr264532731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krinyo 2012.05.23. 10:15:30

"HTC tablets, including the HTC Flyer, HTC EVO View 4G, and HTC Jetstream, will remain on their current Android version (Honeycomb)." Elkepesztoen szanalmas... ezert nem fogok soha tobbet HTC termeket venni. No way.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.05.23. 10:26:26

@Krinyo: A HTC-s tablet-biznisz kicsit speciális, úgy néz ki, az cakk-pakk elsüllyedt, így gondolom, nem kezdenek tabletes Sense-et fejleszteni ICS alá egy nem létező termékcsalád kedvéért. De mindenképpen szomorú, ha lógva hagyják a felhasználókat.

Azért megjegyezném, hogy "ami nem rossz, azt nem kell megjavítani", így a legfontosabb kérdés az, hogy kielégítően működik-e a jelenlegi cucc, azaz TÉNYLEG fontos-e a frissítés, kijavít-e hibákat, ad-e jelentős pluszszolgáltatásokat a jelenlegiekhez.
Nincs rosszabb, mint amikor egy elcseszett frissítéstől konkrétan bugosabb lesz egy készülék...

Krinyo 2012.05.23. 10:31:00

Igazad van, de egy ilyen gyarto ezt szerintem presztizsbol nem teheti meg.

Maxentius 2012.05.23. 12:23:25

Látom, előszerettel kihagyják a hazai blogok az Incredible S-t, pedig annak is június-július között várható a frissítése. ;)

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.05.23. 12:57:05

@Maxentius: Bocs, nem akartam kihagyni semmit, de nehéz követni, hogy a sok fantázianév között melyek a nálunk is árult készülékek a sok amerikai modell között, mélységében nyomozni meg éppen nem fért be, ez csak egy gyors cikk - becsúszott egy baki. A link mogött meg ott a teljes lista, abban természetesen benne van az Incredible S is.

xylon 2012.05.23. 22:16:42

"eredeti" HTC Desire-re mi a legjobb verzio? Hivatalos vagy barmi mas?

Google+
süti beállítások módosítása